0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
tarafından kapalı
8 aylık olucak oglum 9 gun sonra diş yuzunden kendime bakamıyorum aç kalıyorum artık göğüslerim dolmuyor kendını memeden atıyoe gece gunduz uyumuyoruz mama verıyorum kabul etmıyor aptamıl denedım yok evolıa denedik yok humana denedık olmadı içmiyor mama ıcmeyen bebegıne mama ıcırmeyı başarmış olan varmı hangı mamayı ıctı yardımcı olun :(((
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(2,916 puan) tarafından
Demekkı mama yemek istemiyor ek gıda donemıne coktan gecmıs çorba turlerı dene bence Allah kolaylık versin inşâellah 
(59 puan) tarafından
corba sabah kahvaltı hersey yapıyorum amın ınsallah
-Reklam-
0 oy
(227 puan) tarafından
Sma içiyodu benim kızım tatlım
(59 puan) tarafından
bıde onu alıp deneyeyım tesekkür ederım
(2,765 puan) tarafından
Postun kapatilmis bende burdan yazayim simdi bebegin seni surekli emdigi icin senin gogus ucuna alisikdir biberonun ucu tuhaf geliyordur gogus ucuna yakin biberonlar var onlardan al bide emzirir pozisyonda icirmeye calis belli bi sure sonra alisir gider insAllah
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Ek gıda almıyor mu benim kızım sekiz buçuk aylık ek gıda alıyor o sırada sütüm yetiyor Elhamdülillah
(59 puan) tarafından
ek gıda alıyor ama ıstahsız dişi şişmiş normal dedı doktorumuz diş döneminde zaten kucuk dogdu kılo almamasından korkuyorum bırde emmıyor ıtıyor
0 oy
(165 puan) tarafından
Canım kaşıkla birşeyler yüzebiliyorsa mamayı biberonla degilde kaşıkla yedirmeye dene zaten 8 ayrılmış ek gıdayı alıyordur çok kafana takma yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 256 göst.
16 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Errkekannesi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 715 göst.
0 oy
6 cevap 258 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 277 göst.
25 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,955 soru

24,037,488 cevap

329,003 kullanıcı