0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (980 puan) tarafından
Pandemi öncesinde En son nereye gittiniz ? Orada ne yaptınız ?

Biz eşimle birlikte en son 5 aylık hamileydim Isparta Davraz kayak merkezine gitmiştik. Ve Telesiyej'e binmiştik. Döndükten 1 hafta sonra korona açıklandı. O gün bugün bir yere gidemedik.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
En son geçen yıl sevgililer gününde korkmadan gün boyunca dışarıda vakit geçirip gezmistik yemeğe falan gitmiştik sonrası zaten malum bunaldik artık bitsin ya
(980 puan) tarafından
Aynen cnm. Bir an önce güzel sağlıklı günlerimize geri dönelim inşallah
tarafından
Amin inşallah kuzum ya
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından

MERSİN de tatile gitmiştik:( özledim tatil yapmayı korona bit

(980 puan) tarafından
Keşke bitse. Ben de bu ara deli gibi tatil istiyorum ya
0 oy
(2,340 puan) tarafından
Pandemiden 1 ay önce falan alışveriş merkezine gidip kızıma yürümeye başladı diye heves edip ayakkabı almıştık ☹ hayaller kurduk kızımızı parka götürürüz, ayakkabılarını giydiririz diye ama malum virüs çıktı. Toplasan 3 defa gitmişizdir parka ayakkabıları doğru düzgün giyip kirletemeden küçüldüler zaten. Alışveris merkezlerini sevmem ama onlara gitmeyi bile özledim. Kıymetini bilememişim ☹
(980 puan) tarafından
Ah yaa kıyamam minnak kuzuya. Sağlık olsun. Daha iyilerini alırsın ilerde inşallah canım ❤️
(2,340 puan) tarafından
Aynen öyle canım Sağol İnşallah ❤
0 oy
(507 puan) tarafından

Şimdi galeriden baktımda vay be ne güzelmiş arkadaşlarımızla girne ordu evine yemek yemeye gitmişiz süslenip puslenip  :'(

(980 puan) tarafından
Ayy ne güzel vakit geçirmişsinizdir kimbilir.  Seni bilmem de ben evde dura dura bakımsız Tarzana döndüm süs püs kalmadı.
(507 puan) tarafından
Kiz ben insanlığın ilk hali gibiyim :D
(980 puan) tarafından
Ahaa haa alemsin canım ☺️
(507 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Hastanedeydik korona çıktı yine hastanedeydik sonra korona devam ediyor yine hastaneye gidip geliyoruz yani bizde değişen bisey olmadı
(980 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah
tarafından
Teşekkür ederim beyin tümörü tanısı kondu oğluma
(980 puan) tarafından
Çook geçmiş olsun. Rabb'im acil şifalar versin inşallah. ❤️
tarafından
İnşallah çok sağolun
0 oy
tarafından
Wiiiyyy ben hatırlayamıyorum :D
(980 puan) tarafından
Az zorla gelir belki aklına ☺️
0 oy
(7,624 puan) tarafından
Konyaya gitmistik Mevlana Türbesine cok istiyordum gitmeyi

Sonrasinda Eskisehir ve Nevşehir yapacaktik ay ay ama malesef korona çıktı hamile kaldim artik bebekle gideriz biterse çile 
(980 puan) tarafından
İnşallah bebeğinle gidersin cnm.  ☺️
0 oy
(13,668 puan) tarafından
Oğlumun doğum gününü kutladık ertesi gün ona hediye olarak AVM deki çocuk parkına gittik en son o oldu rahatça gittiğimiz pandemi öncesi ne kadar da güzelmiş yaa çok özledim 
(980 puan) tarafından
Aynen bende özledim. Sağolsun İnstagram güzel günleri hatırlatıp duruyor. Tez zamanda bitsin de yine çıkalım hür ve özgürce inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Eltime dolmuşa binip ev gezmesine gitmiştik o oldu ☺️
(980 puan) tarafından
Kız bari farklı bişey yapsaymışın. Olsun inşallah biter de tatil yaparsın ☺️
0 oy
tarafından
Hiç bir yere gidemedim koronodan 4 ay önce evlendim sonra hamile kalınca korona çıkınca evde kaldım balayı iptal oldu çok zoruma gidiyor 
(980 puan) tarafından
Ahh be inşallah gecikmeli de olsa yine gidersiniz balayına
tarafından
Eltim biz gittik falan diyor zoruma gidiyor
(980 puan) tarafından
Bakma sen konuşsun kendi kendine aklı sıra nispet yapıyor haspam. Balayından başka bir yere gitmiş mi sor bakalım. ☺️
0 oy
(18,120 puan) tarafından
Pandemiden 11gun öncesine kadar annem gildeydim adanada. Sonra evime geldim. O günden beri de evdeyim. 
(980 puan) tarafından
Benim ailemde şehir dışında işte en çok ailemin yanına gidemediğime yanıyorum. Geçecek elbet bu günler inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. ❤️
0 oy
tarafından
1 temmuz benim doğum günümde bana supriz yapmıştı ve günü birlik sinoba gitmiştik çok güzeldi çok eğlenmiştik ilk tatil yerimiz de orası olmuştu günü birlik balayı sabah 11 de orda olduk akşam 6 da eve çıktık yola bütün gün dışarıdaydık turla gitmiştik 
(980 puan) tarafından
Sanki çıkmayacağını anlamış gibi bir zaman geçirmişsin. İnşallah bu korona belası biter de daha iyisini yaparsın.
tarafından
Inşallah inşallah öyle olmuştu evet Esim e çok kızmıştım seneye yazın gideriz demiştim iyi ki eşim beni dinlememiş geçen sene gidemedik bu sene de gidemiyoruz seneye Allah kerim
(980 puan) tarafından
Bakalım cnm ya inşallah biter de. Özlüyoruz o özgürce dolaştığımız günleri ahh Rabb'im büyük
tarafından
Öyle valla insan özlüyor yaaa

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,100 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 849 göst.
9 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlkcglyn (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 562 göst.
0 oy