0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar. Şuan saçım düz şekilde kesik. Afedersiniz göğüs hizasinda. Saçım hem kalın hem sık. Hamile kalmadan önce hem kestirdim hem ara makas attirdim.. şuan uzadı ve bağlaması çok çok zor..

1 hafta sonra doğumum var. Allah nasip ederse doğumdan sonra kendime bir bakım yaptırayım diyorum. 

Saçımı V şeklinde kestirsem incelir mi? Ne yapayım ben bu saça. :ermm:

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bence hiç dokunma. Doğumdan sonra dökülme gibi bir gerçek var. Dokukurse göze batmaz inşaAllah
tarafından
Öyle mi diyorsun :( valla bilemedim ki. Ana saçım sık ve kalın. Irsii yani bizde. İlk oğlumda iken dökülmedı bunda dökülür mü ki
(3,571 puan) tarafından
Bebeğim 4 bitrdi 5 aylık saçım çok kötü dökülüp avuç avuç baktıkça korkuyorum inan arkadasın yazdıklarını yazcktm saolsun o yazmış açık olmasam 3 numaraya vurdururdm
tarafından
Hiç dokunma canım. Gözüne batsa bile sağlığı için dokunma en azından. Bir arkadaşımız nasıl döküldüğünü yazmış yorum olarak böyle problemler yaşarsan eğer -ki Allah korusun, en azından saçın çok olduğu için görüntünü etkilemez
-Reklam-
0 oy
(395 puan) tarafından
Hande ercel saçı yaptır çok kullanışlı oluyor önleri hariç tabi hem inceliyor hemde istediğin kadar duştan çıkıp gez 
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra onlar bir dokukecek oturup ağlarsın 
tarafından
yo benimki hiç dökülmedi hatta dahada gürleşti herkes aynı değil
tarafından
Valla mi kız keşke benimki de dokulmeseydi saç kalmadı bende
(1,456 puan) tarafından
Benimde hiç dökülmedi gürleşti hamilelikte doğumdan sonra da çok hızla büyüdü saçlarım şuan bacaklarım da geçen sene doğum yapmıştım
0 oy
tarafından
afedersiniz gögüs hizasında derken sjdjsn ne varki bunda
tarafından
Bende diyordum ne zaman gelecek linç yapacaklar. Ona mi takildiniz
0 oy
(71 puan) tarafından
Ara makas bı daha attırma sonrasında daha çok oluyor saç 

Benimde kalın uzadıkça daha gürlesti 

Bı kuaför ddi ara makas ince saaca atılır deli misn ddi
0 oy
(146 puan) tarafından
Bnmde hem kalın hem sık ben V şekil kullanıym 2 aylıkken kestirmiştm 7. Ayımdaym bu ay kestircm doğumdan sonra zorlar 2. Gebeliğim dökülse bile yerine çıkıyo düzleştiriciden kırıklarda var 
0 oy
(867 puan) tarafından

Cogunluga katılıyorum o kadar cok dökülüyor ki otur ağla yani 

0 oy
(164,060 puan) tarafından
elleme laaan sacina

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 312 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 810 göst.
15 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatocan4545 (1,517 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,871 soru

24,392,543 cevap

349,411 kullanıcı

...