0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından

Kizlar 8 den sonra hiriltisi basadi npsam bilmiyorm ne iyi gelir yardimci olun cok uyusu var  ama rahataz yatmiyor evladm cok uzgunum dua edin ne iyi gelir yarin hastsnaye gtrcem sogan iyi diyirlar bas ucuna koyimmi 

11 bucuk aylik bu arada
Burnunu twmzledim 
Yuzunu felak yikadm atesi car gibi geldi aklia bise gelmiyor baska surubj var buz gibi dolapda

8 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Cok gecmıs olsun canım ya Allah acil sifalar versın ınsallah 
(483 puan) tarafından
Ay saol cnm cok uzgunum  ya
(345 puan) tarafından
Burnu falan tıkalıysa oxa yapabılır hemen hastalıga yorma aspilator falan varsa temıxle guxelce burnunu
(483 puan) tarafından
Temzledm cnm ama zorla yaptm fazla yapamadm birwkmad8 kiyameti kopardi
(345 puan) tarafından
Kuzum brnım ya kıyamam yarın bır doktora gotur balım ya
(483 puan) tarafından
Ay oyle yapcam  cocggna nazsrmi degdi n zaman resmini oaylssam biri uzakdan gorse sevse bise oluyor ya
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Koy cnm kalkar agizina akmaz der isen karanfil de batır burnunu da sık sık temizle asoratir ile geniz akıntısı var ise o da hırıltı yapar öksürük var ise de cevizin zarı kaynatıp verebilirsin ıhlamur da olur ama tabiki bı götür ciğerine inmesin öksürük var ise 
(12,762 puan) tarafından
Belki boğazı vs usutmustur burnunu temizle ateş cikmasin kont et burnu tıkalı old için geniz akıntısı olur hırıltı yapar rabbim şifa versin
(483 puan) tarafından
Atwsi 37.5 hemen yuzunu yikadm geri olctum  36 cnm
(3,549 puan) tarafından
Ateşi yoksa korkma benim oğlum gecn hafta öyleydi hemde 4 aylık annem sütünü koy burnuna dedi kötü düşünme 11 aylık süt konur mu bilmiyorum ama odayı nemli tut peteğe ıslak havlu ser
(12,762 puan) tarafından
Süt olmaz cnm bakteri ürer orda serum veya serum fizyolejik ile temizle sadece
(3,549 puan) tarafından
Evet olabilir bilgim yoktu annem söyledi yaptım ikigün şükür iyi şimdi
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Sogan ise yarar cnm.koy basucna..bide coldmix diye biseu var mentollu yag gibi bisey..bn omzuna kiyafetinin oraya damlatiyodum 2 ya da 3 damla gece yatarken..o da baya rahatlariyo
(483 puan) tarafından
Ay sogani koyim cocuk nefes alamiyorr ya agkicam artk
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum ya yarın götür hemen soğanı duydum ama ne kadar etki eder bilmiyorum 
(483 puan) tarafından
Ay ins iyi olur valla cocuk yatmiyor ya
tarafından
Kuzu odayı biraz havalandir calpol varsa ver ağrısı varsa hafifletir biraz
(483 puan) tarafından
Calpil sogukdu sicak suya soktum cnm
tarafından
Buz dolabina koyma kuzu zaten oda sıcaklığında durmadı gerekiyor şifa olsun inşallah
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Başucuna soğan  koy burnu açık kalır rahat uyur en azından. Hırıltısı öksürüğü varsa bi tatlı kaşığı tereyağ eritip bi tatlı kaşığı pekmez ekleyip ılık bi şekilde içir Allah'ın izniyle geçer. Ben ikizlerime böyle yapardım geçerdi bi iki güne 
0 oy
(395 puan) tarafından
Ben ufak bi rahatsızlanınca hemen burnunu temizliyorum güzelce sonra ilaç veriyorum üstünü sıkıca örtüyorum terlesin diye sabah da terini kurutup duş aldırıyorum sonra yemek ilaç geçiyor şükür
0 oy
tarafından
Canım öncelikle geçmiş olsun benim de 2 yaşında bir kızım var ve bu havalarda olabilşyor çocuk bunlar benim sana tavsiyem öncelikle sıcağa yakın ılık suyla güzelce banyo yaptır iyice burnuna falan su gitmesini sağla kendiliğinden burnu bi açılsın zeytinyağın varsa çıkarınca iyice hertarafını masaj yaparak yağla diz kapakları göğsü sırtı özellikle ayak altları güzelce giydir uyusun bak nasl rahatlıyo dr. Götürünce ne yapıcak şurup verip yollıcak bi zaman sonra vucut ona da alışıyo son çaredir o tekrar geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Ateşi varsa ateş düşürücü ver burnunu serum ile temizle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...