0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
İnternetten araştırma yaptım fakat içim rahat etmiyor.. Lütfen yardımcı olur musunuz 

2 yaşında bir kızım var.  Sürekli kendi etrafında dönme hareketi yapıyor bunu huy mu etti bilmiyorum. Ama kızınca gülüyor ve devam ediyor çok titiz. Düzenli yere birşey düşse alıp çöpe atar.  Eline kir bulassa yıka der. Suyla oymayı çok sever ve su ara kızdığımda bana vurup bir şeyleri fırlatıyor ama(2 yas sendromu olabilir! 

Yabancı bir yere gitsek resmen bana yapışıyor  

2 yasında fakat anne baba su al. At düştü kedi hav hav gitti nerde dur hayır eda gibi kelimeler söylüyor. 

Dediklerimi anlıyor .bunu getir desem getir bunu babaya ver desem verir yani burayı düzelt bunu çöpe at gel mama almaya gidelim desem anlar yani dedğm çoğu şeyleri anlayıp yapıyor. İstediği şeyleri işaretle gösteriyor. Derdini anlatıyor aslında.  

Ama bilmiyorum kendi etrafında dönmesi beni çok tedirgin ediyor hanımlar ne yapmam lazım belirtileri neler çok üzülüyorum
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 543 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 558 göst.
+2 oy
9 cevap 1,888 göst.
0 oy
2 cevap 342 göst.

Kategoriler

1,512,722 soru