0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Devlet Hastanesi'nde refagatcisi olmadan sezeryan doğum yapan var mı? Hemşireler ilgilenir mi o şekil kızlar???

6 Cevaplar

0 oy
(5,370 puan) tarafından
Sanmıyom canım ya ben tıpta olmuştum öyle ilgilenmiyolar yani
(5,370 puan) tarafından
Serum takıyo tansiyon ölçüyo bi de emzirmeyi gösteriyo tmm başka bşy yapmıo ki
(115 puan) tarafından
Bebek ağlar durmazsa, durum zor olur o zmn
(5,370 puan) tarafından
Tabi canım dikişlisin kalkamıyon bile kim bakcak altı değişcek uyancak belki süt gelmicek mama vercen herşeye hazırlıklı ol kuzum kimse yok mu kalıcak
-Reklam-
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Evet bi yakinim yapmisti ve bayagi memnun kalmisti, herseyiyle ilgilenmisler
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Hemşireler bakıyor sezeryana bir refakatçi alıyorlar diye biliyorum

(115 puan) tarafından
Virüs döneminde annemin hastaneye gelmesini istemiyorum,
(30,101 puan) tarafından
Hm başka kimse yokmu genç biri zor olur sana
(115 puan) tarafından
Herkesin küçük bebeği var.
(30,101 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(115 puan) tarafından
Aminn teşekkür ederim
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Sanmıyorum cnm ya sezeryanlıların baya yardım edecek bi refakatciye ihtiyacı oluyor hemşireler ilaçlarınla vs ilgileniyor sadece
0 oy
tarafından
Refakatçi olması lazım. Gerçi Allah iyi hemşire denk getirsin benim doğumunda ilk geceki ebeler çok iyiydi çok yardımcı oldular uzeriimi bile giydirdiler diğer gelenler sinir etti beni
(115 puan) tarafından
Şans meselesi sanırım.biraz da
tarafından
Evet kuzu kesinlikle
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Sezeryan olursa fazla ilgilenemezler canım çünkü sezeryan doğumda daha çok destekçi gerekiyo yanında sürekli birinin durması lazım refakatçi olmadan çok zorlanırsın onlar sadece muayeneden muayeneye gelirler ama senin yanında sürekli durucak biri lazım en basiti bise olsa hemşireyi çağırmaya gidicek biri olsun senin yürümen falan gerekiyo bazı hastaneler hemşireler yapiyo bazı hastanelerde refakatçiler herseyini yapiyo eğer yapmayanina denk gelirsen çok zorlanırsın  gelicek kimse yokmu 
(115 puan) tarafından
Annem var ama virüsten dolayı kıyamıyorum ya
(9,610 puan) tarafından
Ama canım bu sefer sen çok mahvolursun orda gerçekten birine ihtiyacın var bebeğin ağlasa kucağına vericek kimse yok emzirmem gerektiği zaman sen kalkıp dogrulamadigin zaman yardım edicek kimse yok dikişlerin daha yeni olacağı için oturup kalkmakta çok zorlanırsın sen yine çağış anneni yanınıza bi kaç sise kolonya alın yatış yapılacağı zaman anne gitsin bi güzel heryeri kolonyayla silsin camları açıp havalandırsin ama yeterki yanına birini al Allahın izniyle hiç bise olmaz bide anneni düşünmeni tabiki çok iyi anlıyorum ama sende söyle düşün anneni getirtmek istemediğin yerde sen bebeğini dünyaya getiriceksin sende orda olucaksin o yüzden annen mutlaka gelsin ben kendimden biliyorum gerçekten o ilk gün çok zor insan illaki yanında birini istiyo
(115 puan) tarafından
Çok haklısın canım, ikinci gebeliğim aslında, ilkinde annem vardı ablam eşim herkes vardı özeldi virüs yoktu, serbesstti baya.. ben de onda çok.kotu değildim aslında sürekli yürüdüm kalkıp, ama oğlum sabaha kadar ağlamıştı bı o nokta zor olabilir.. bu ikinci daha tecrübeli olurum bakarmiyim kendim hemşire desteğiyle.diye dusundum
(9,610 puan) tarafından
Malesef orası özel gibi olmuyo canım bende özelde yaptım hemşirelerin biri gitti biri geldi beni hatta ordaki hemşireler yürüttü tabiki devlette de hemşireler yapması gerekeni yapıyolar ama orda sadece kontrolünü iğneni pansumanini falan yapmaya gelirler vicdanlisina denk gelirsen belki bu dedigin olur ama devlet hastaneleri kalabalık olduğu için sürekli odadan odaya kosturduklari için kisisel muamele için geleceklerini zannetmiyorum  iğne için geldiklerinde o an bise istersn yaparlar tabiki ama dediğin gibi sadece ilgilenmek için gelmezler  :(

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 20 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 24 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Maviss23 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 149 göst.
30 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi bulut_79b3c (181 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 115 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Sertuğ (357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,286 soru

24,042,461 cevap

329,187 kullanıcı

...