0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (999 puan) tarafından
Sevgili anneler oğlum beş buçuk aylık .. pramature doğdu iki kilo şuan yedi kilo sadece anne sütü alıyor.. doğduğundan bu yana deliksiz bir saat uykusu yok.. gece bile çok uyanıyor.. ağlaması gaz problemi çok şükür olmadı.. sütüm yetiyor çok şükür ama herkes diyorki doymuyor ondan uyumuyor hiç mama vermedim biberon tutmuyor malesef .. doğum kilosuna göre kilosu doktor normal diyor ama herkes çok zayıf doymuyor ondan uyumuyor diyorlar sütun doyurucu değil diyen bile var .. ilk bebeğim lütfen yardım edin azar azar ek gıdaya da başladım .. aç olsa ağlar ama hiç ağlamıyor oğlum .. tek sorunumuz uykusuzluk

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bı tanidigimin çocuğu da sık sık uyandırdı. 2 yaşından sonra duzeldi
(999 puan) tarafından
Etrafımda öyle olanları duymuyorum düzelir diyorlar ama insanlar uyumadigini görünce direk doymuyor aç ondan uyumuyor diyorlar aç olsa ağlar bı çocuk ama uykusuzda olsa keyfi yerinde hep şükürler olsun
-Reklam-
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Etraftakiler kiloyla kafayı bozmuş sen bakma onlara hiç
0 oy
(103 puan) tarafından
Canm sen etrafa hiç bakma bizimki kilosu iyi bizimkinn de uyku problemi var az uyur mız mız bir yaşına girecek yeni düzeliyor.bebek sadece kilodan ibaret değil ki Dr mız bize bazı bebeklerin atakları hızlı olur buda bebekte ağrı yapar dedi. Dr ne diyorsa onu dinle eminvol anne sütü en güzeli
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Doktor kilosuna normal diyorsa diğerleri halt etmiş. Bebeklerin ayına göre uyku tabloları var onlardan bakıp düzene sokabilirsin diş sıkıştırıyor da olabilir. Uyku belirtilerini iyi takip edip uyutmalısın uyku bir kere aksadı mı o günkü tüm uykular gider. 
(999 puan) tarafından
Diş problemleri başladı zaten  çok kaşınıyor.. teşekkür ederim
(3,211 puan) tarafından
Diş başladıysa başka sebep aramaya gerek yok aç bebek yeri göğü inletir hiç aklın takılmasın.
0 oy
(3,929 puan) tarafından
Benimde 5ay girecek 2 hafta sonra 

Gecen hafta sabahliyoduk uyuyomudu

Bu hafta iyi gece uyuyo sadece emmeye kalkkiyo 

Valla her bebek farkli oluyoo bnmkinin gazi oluyoo

Gunduz uyumasin gece usun diye bazen gundiz az uyuttugumda oluyodu onla alakasi yokmus bebek istedigi zmn uyurmus 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glsvn (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde rygngr (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.