0 oy
2,113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (387 puan) tarafından

image

image

image

image

image

Kizlar benim evim sizce güzel  mi ben hic beğenmiyorum nedense  hiç içime sinmiyo :(

45 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
Canım bence böyle konuşma herşeyini almışlar yapmışlar içine sinmeyen bi şeyi neden aldın ayrıca eşyaların istediğin kadar çok güzel olsun eşyalar insanalra huzur mutluluk vermez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim gayt guzel iyi nolcak ki yillar sonra degistirsin

Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
0 oy
(772 puan) tarafından
Yatak odan benim odamdan hatta bende başlığı bu renk yaptırmıştım sonradan keşke gri kalsaydı demedim diil yani pembeli takımında mavilisinden babamlara aldık gayet rahat ben sewiyorum gözün alıştığı için belki sıkılmış olabilirsin canım bana da benimkiler güzel gelmio
0 oy
tarafından
Begenmemenin sebebi sanırım huzursuzsun yuvanda. Eşyalar ile huzurlu olmaya calisiyorsun  bence gayet sade şık bir evin var canım 
0 oy
(287 puan) tarafından
Bence güzel canim niye ki
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Güzel canım iyi günlerde otur tatlım bunları bulamayan da var insan şükretmeli her haline kuzum 
(4,756 puan) tarafından
Gelen giden yok mu tatlım
(6,075 puan) tarafından
Yok canim gelmicek dursun içerde o cikmak isteyince de ben cikarmicam
(4,756 puan) tarafından
Hahhahhaha kıyamam canım ya ağrın var mı çok şişkinlik var mı canım
(6,075 puan) tarafından
Yok kuzum biseyim yok evet siskinligim var sadece önceden ayaklarimdi şimdi ellerimde başladı 5 dk indirmeye gelmiyor ayaklarim hemen morarıp şişiyor ve uyuşuyor
(4,756 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim
0 oy
(49 puan) tarafından
Ben de beğenmedim, açık renkler çook rahatsız eder beni. Bir de her yerş aynı yapmışsın 
0 oy
(296 puan) tarafından
Niye beğenmediğini anlayamadım ama ben ağır avangard seven bir insan olmama ve eviminde öyle olmasına rağmen begendim yani
0 oy
(57 puan) tarafından
Yasamak icin ihtiyacin olan herseyin var şükretmeyi ogren
0 oy
tarafından
Allah huzur sağlık versin en başta gerisi bi şekilde hallolur
0 oy
tarafından
keskeee benimmmmm olsaaaaa :D
0 oy
tarafından
İnsan oglu iste elindekiyle mutlu olmaz. Onlardan olmayan o kadar insan var ki 
0 oy
(404 puan) tarafından
Içine sinmiyorsa degistir
0 oy
(1,350 puan) tarafından

Allah iç huzur versin gerisi boş ama gayet güzel bence :)

0 oy
(2,848 puan) tarafından
Sukret canim benim ole esyalarim bile en adi koltuk yatak beyaz esya dusun butun evin esyalarini 6bin tlye alinmis
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Eşya boş iş canm ağız tadın olmadıktan sonra dünyanın en pahalısı olsa ne ise yarar

:)  bu arada gayet te güzel 

0 oy
(552 puan) tarafından
Dışarda yatan insanlar bir karton bulunca seviniyolar siz bunu mu beğenmiyorsun bişey diyemiyorum .. azla yetinemeyen çoğu hiç bulamaz 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim bakinca hersey yerli yerinde gorunuyor. Evi mi sevmiyorsun esyalarimi. Bu esyalari sen mi sectin veya bu dekor sana mi ait. Icine sinecek sekilde ufak degisiklikler yapabilirsin. Mesela tavana kartonpiyer yaptirabilirsin ben direk oraya baktım. Sonucta bu evde en cok vakit geciren sensin senin sevmen icine sinmesi onemli bence.
0 oy
tarafından
Allah az verip aratmasin cok verip azdirmasin.

Begenmedigin esylar kimlerin hayali biliyor musun 
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Hemen sukret Allaha ne kdr yanlis seylr dusunuyosun rabbimin gucune gider elimizdekilere sukredelim ayrica nesi var anlamadim ne guzel seylr ya 

(387 puan) tarafından
Rabbime binlerce kez şükürler olsun bunlari bana nasip etti ama içime  sinmiyo başkalarının evini daha cok begenyrm

İlgili sorular

+9 oy
34 cevap 987 göst.
0 oy
19 cevap 749 göst.
0 oy
11 cevap 909 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,474,474 soru