0 oy
280 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (410 puan) tarafından
Ablam ucretli ogretmen olmadk zamanda aradilar 7. Siniflara turkce dersi vericek ama uzaktan egitim leptop lazim maddi durumlari alacak durumda degil 5 aylik bebegi var belediyeye basvurduk yardimci olmadilar nerden bulabilirz okul zamani kiraliyordu adini yazdirip ucretsz ama smdi vermediler 

3 Cevaplar

0 oy
(163,551 puan) tarafından
bi konu komsudan rica etse belki veriri
(410 puan) tarafından
Bi tablet bulduk ama oda sarjla yasiyor
(410 puan) tarafından
Aslinda okula soyledik onlarda bazi velilerin internet faturasini oduyomus cok zor ayarlamk dedi telefnla idare ediyor ama cok zor oluuor ben tahtaya tutuyorum  bebek durmuyo bazen 3 kisi lazim her zamnda mumkun degil
-Reklam-
0 oy
(501 puan) tarafından
Selfi cubugu gibi bir cubuga ya da o sekilde satilan telefon tutucular var telefonu tutturup telefondan anlatabilir tahtaya degil de kagit uzerinde o şekilde anlatabilir laptoplar cok pahali uygun fiyatli tablet alsin diyecegim ama telefondan cok farkli olmaz sanirim ya da masa ustu bilgisayar bulabilirler daha uygun olur 
(410 puan) tarafından
Selfi cubuguylada denedik inanin herseyi denedk cocuklar zaten ilgisiz kayit atina alinmasa sorun yok ozenli olsunn istedikte iste devlet bile sahip cikmadi asgari ucretn altinda para verecekler zaten ek gelir olsun dedik ama iskence
(501 puan) tarafından
Kayit altina alınmıyor siz kaydete basmadiginiz surece ben de ogretmenim , diger telefon tutucu cubuk olarak bi aratın belki o isinize yarar
(410 puan) tarafından
Ucretli ogretmenmisiniz
(501 puan) tarafından
Degilim,atandim
(410 puan) tarafından
Acaba ablam ucretli diye mi takip edicez dediler bize ogrencilerede bakiyolarmis katilim falan
0 oy
(6,676 puan) tarafından
2. El alsın bı tane 
(410 puan) tarafından
Baktik fiyatlar cok pahali zaten alacagi maas 1.500 anca  bi arkadas yazmis yardim yapiuolar diye belki bilen yasayan vardir diye yazmak istedm
(6,676 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun cnm çok pahalilar
(410 puan) tarafından
Evwt cok pahali ya yapacagi masrafa degse ikinci elede pesin para lazim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 722 göst.
+1 oy
8 cevap 433 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Tazeanne_09 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 600 göst.
0 oy
4 cevap 356 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,888 soru

24,175,344 cevap

336,081 kullanıcı

...