0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabah babasi kızımı aldı sen biraz daha uyu ben kahvaltı hazırlayana kadar dedi gittiler. aradan 15 dk geçti 2 aylık kizimin çığlığıyla uyandım cekyattan düşmüş :'( babasına nasıl bağırdığımsa korktu daha çok ağladı. Allah'tan bir yerinde bsi yok ama daha dönemiyor bile nasıl düşebilir cekyattan birde otasinda yatiyormus

16 Cevaplar

0 oy
(163,576 puan) tarafından
kiz 2 aylik nasi donmuste dusmus cok gecmis olsun
tarafından
Bence eşim yalan söylüyor daha çok kızmayım diye ama bilemedm
(1,803 puan) tarafından
Kiz oyle deme benimki 2 aylikken dönüodu surekli suan 6 aylik hic dönmüo  adami suclama
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Korkma kuzum benim kide cok düşmüştü yataktan sandalyeden heryerden bisi olmadi kusarsa falan dikkat et uyutma birazcik
tarafından
10 da düştü uyutmadm bu saate kadar kusmadi tuvaleti de normal daha yeni uyudu
0 oy
(13,491 puan) tarafından
Yani o kadar donmemistir heraldi ortasinda degildi demekki kenardaydi
tarafından
Daha çok kızmayım diye eşim yalan söyledi bencede
(13,491 puan) tarafından
Gecmis olsun canim olabilir
tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Elindenmi düşürdü acaba.  Görmeden de kimsenin günahını alamam ama 2 aylik bebek nasil dönüp düşer ki.
tarafından
Mutfaktan koşarak geldi salona elinden düşürmedi ama sanırım ortaya da yatırmadi çocuğu demekki kenardaydi. Dönemiyor çünkü daha çocuk 2 aylık ne beklenir çocuktan
0 oy
tarafından
Yok yok dusuyolar kuzum benimkide o aylarda düştü   :(
tarafından
Ayaklarıyla mi atiyorlar ki acaba kizim hareketli bir çocuk ama hiç öyle bsi görmedim ki
tarafından
Kafasini kaldirmaya calisiyosa atmıştır kendini benimkide 3 aylik yoktu düşmüştü
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(908 puan) tarafından
Sen dönmüyor zannedersin ama dönüyorlar canım yanına yastık koyup bırakın hep
tarafından
Artık yere yatrirm ya bende korktm
(908 puan) tarafından
2 ay lıktı bebeğim düşmüştü ondan sonrada dönmeye başladı yani yavrum ilk deneyiminde düştü
tarafından
Yaaa kıyamam
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH 'ın izniyle bişeyde olmaz korkma
tarafından
Çok şükür olmadi ya takip ettim Allah korusun bebekleri
0 oy
tarafından
2 saat uyutma emmede isteksizlik huysuzluk kusma olursa doktora gotur canim cok gecmis olsun duse kalka buyuyorlar sabahlari esim aliyo sonra ben uyurken yanima koyuyo diyorum besigine koy birden duser ama besikte aglarsa kalkarim insanlik hali bi bakiyorum yatmisim ama bizim yatak cok tehlikeli ve yuksek bide diger yataklara gore 
tarafından
Aynen valla sağol Allah razı olsun teşekkür ederim
tarafından
Allah sendende razi olsun kuzum rica ederm
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benimki 3 buçuk aylık düşmüştü kanepeden doktora gittik doktor gözleriyle yedi beni nasıl düşer o daha dönemez diye bana sen kasıtlı yaptın gbi imalı imalı konuştu çok sinirlenmiştim. Bence ortasında değildi kenardaydı çırpınırken tepinirken düşmüştür eşin senden kokruğu için ortadaydı demiştir diye düşündüm. Çok geçmiş olsun 
tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum valla ama doktor nasıl öyle bakar ya insan evladını kasıtlı düşürup sonra niye bsi varmı diye doktora götürsun te allam sinir oldum
0 oy
(678 puan) tarafından
Benimde 2 aylık oğlum düşmüştü ewet dönemezler ama poposunu kaydira kaydira düşmüştü kameradan izledik sonra 
tarafından
Yaa kaydırdı demek Allah korusun smdi bsi olmadi ama artık daha dikkatli olmam lazm demek
(678 puan) tarafından
Aynen ewet bizde şok olmuştuk hatta kamera olmasa  ewe biri girdi çocuğu itti filan derdim :)
tarafından
:D ahah aynen valla
0 oy
(13,675 puan) tarafından
2 aylık bebek koca yataktan düşüp kafatasını çatlatarak hayatını kaybetti canım çok dikkat etmek gerekiyor Allah korusun ekmek tuz alıp okuyup bebeğin başından üç defa çevir birine ver ya da bı çocuk sevindir 
tarafından
O ne kız nasıl yapcam ben onu detaylı söyler misin sana zahmet
(13,675 puan) tarafından
Bı paket tuz al 3 tane ekmek al 3 külcü bı elham oku ekmekle tuza sonra bebeğinin başından çevir etrafında durumu olmayana ver eğer yoksa herhangi birine ver canım
tarafından
Allah razı olsun çok sağolun
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Aman yanından ayrılma canim uyutma dikkat et
tarafından
Allah razı olsun teşekkür ederim
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Esine kizma yalan soylemiyor benim oglum 2 aylikken yataktan iki bucuk aylikken salincakta uyurken dustu :(( gecmis olsun 
tarafından
Yaa sizede geçmiş olsun :(
(1,698 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Aman çok dikkat edin burada biri paylaşmıştı 1.5 sene oluyor aklımdan çıkmıyor 2 aylık bebeği yataktan düşmüş kafatası çatlamış beyin kanaması geçirip melek olmuş. O kadar üzülmüştüm ki o postu okudum sonra oğlumu ne yanıma yatırdım ne koltuğa. düşe kalka büyür bir şey olmaz diyenlere bakma sen önlemini al taktiri Rabbime bırak. Size de çok geçmiş olsun yanlış anlama uzuldugumden diyorum 
tarafından
Tabiki böyle seyleri paylaşıp da bilinçleniyoruz sonuçta çok teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
tarafından
Benimde görümcemin kızı 2 aylıkken dönmüş düştü.. Babasına veriyor hazırlansın diye babasıda sigara içeyim 2 dk nasıl olsa 2 aylık bebek düşmez diyor çat diye düşüyor 
tarafından
Valla neredeyse aynısı oldu işte bugun
tarafından
Takip et sen bebeğini. Bundan sonra daha dikkatli olsun eşin Allah korusun yani kötü birşey olabilir.. Çok geçmiş olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağolun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,841 soru

24,189,215 cevap

336,812 kullanıcı

...