0 oy
536 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından
Doğum yapalı 4 ay oldu doğum yaptığım ilk zamanlar sürekli karşıma sma hastaları cıktı. Allahım ne büyük çaresizlik rabbim hiç birimize yaşatmasın evladimizla sınamasın. Normalde aşırı temiz, çok sinirli ve çocukların ağlama sesine dayanamam. Dayanamam derken boş şeylere ağlayan bana oyuncak ver bana bunu ver diue ağlayan çocuklara. Ama şimdi tek dünya basima yikilsin evimi pislik gotursun de cocuğumun canı sağ olsun diyorum. Nolur kimse için çocuklarınıza kızmayın konu her ne olursa olsun. Ev yıkılsın dökülsün herşeyim mahvolsun ama kızımın canı sağ olsun. Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın ve bize bağışlasın 

12 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından
Bazen sinirlenip kızıyorum ama o gün o kadar vicdan azabı çekiyorum ki anlatamam ağlıyorum bile 
(183 puan) tarafından
Bakmaya doyamıyorum, kıyamıyorum. Nasıl başkası için  bağırdım kızdım vurdum diye vicdan azabı çekebilirim ki. Kıyamet kopsun çocuklarımızın saçının teli zarar görmesin.
(218 puan) tarafından
O kadar güzel söyledin ki. Şükür sebebim huzurum benim o rabbim acılarını yasatmasın
(183 puan) tarafından
Amin hep mutlu ol insAllah çocuğunla,çocuklarınla
(218 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim canım sende hep mutlu ol inşalah
-Reklam-
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Az önce aynı şeyi düşündüm canim 3 aydır koltukta yatiyorum onunnodasinda ama olsun o sağlıklı olsunlar omur boyuda yatarım bu koltukta 
(183 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(867 puan) tarafından

Allah hepsine şifa versin iğne bile yapıyor doktor insanın içi gidiyor onların durumu daha kötü 

(183 puan) tarafından
O kadar haklisin ki düşünmeye bile dayanamıyorum Rabbim yasatmasin
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Bugün delirdim ev boş kalmadı biri geldi biri gitti oğlumda tlf diye ağladı normal de böyle yapmaz ama galiba nazarlandi bugün çok yordu oğlum beni

Banyo yaptırdım şuan uyuyor gün bitti herkes gitti al iste 
0 oy
(163,444 puan) tarafından

varya bugun sabah kahvaltimi aksam saat 6 da yaptim artik yorgunluktan aclikta  elim ayagim titredi biraz kizdim baby boyuma uyu artik diye :'( snr uyudu hic bisi yemedim icim sizladi

0 oy
tarafından
O kdar çok üzülüyorum ki o sma hstalarına keske imkanm olsa tedavi ettirebilsem hepsni rabbim kmseyi evladyla sınamasın canım. 
0 oy
(76 puan) tarafından
Bızımde uyku sorunumuz var gece cok uyanıyor sabah erken kalkıyor bazen uykum agır. Basıyor uyu xabuk uyu dıye bagırıyorum ama sonra vıcdan azabı cekıyorum kucuk bırde. Bebek nereden anlasın ama ondan bazen Bos bulunıyor rabbim evlatlarımızım acısını gostermesın 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim şifa versin tüm hasta yavrulara
0 oy
(5,134 puan) tarafından
2 gündür çok mızmız sürekli ağlıyor bugun sofra kurarken kaşıgı masaya vurdum sinirden yavrum sıcradı kaldı öyle sonra tabii vicdan azabı çekiyorum sonra benim de aklıma geliyor o hasta olan bebeklerin anneleri 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Ben bagirsam dokunmuyo ama babasi kızsa yada baskasi laf dese hemen cevabını veriyorum o benim gozumun nuru yaa ay parcam benim rabbim evlatlarimizi her türlü kötülüklerden korusun inşallah
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Kızım 6,5 aylıktan 12 aylık olana kadar sadece 2 3 gece normal bir şekilde uyumuştur geri kalan aylar 20 dkda bir uyanır sabaha kadar ayağımda sallardım sinirlenirdim ama kızıma değil çok şükür kızmadım ama bazen ofluyordum sonra dediğin gibi videolar gördükçe yakınında bir kaç kişinin çocuğu da engelli onları gördükçe hep çok şükür dedim pişman olup tövbe ettim 1 aydır da geceleri uyumuyor 10.30da uyudu 12.30 da uyandı 4 yada 5 e kadar uyanık durur yada 6ya kadar buna şükür yine 2 hafta boyunca sabah 8lerde 9larda uyurdu tek sağlığı yerinde olsun da günlerce uyumayayım tek derdimiz bu olsun rabbim dert verip de dermanını aratmasım tüm hasta çocukların annelerine rabbim güç kuvvet sağlık uzun ömürler versin 
(183 puan) tarafından
Amin insAllah benim kızımda 4 aylık ama 1 hafta öncesine kadar gece saat 12de bir yatıyordu sabah 6 7 8 hiç uyanmıyordu. Beraber uyuyorduk resmen onu bile sıkıntı yapıyordum kendime. Uyansın ya niye uyuyor diye. Şimdi  şükürler olsun gece 4 5 kere kalkıyor. Aç kalmasın istiyordum. Uyku çok ağır Bisey ya basta kalkmak istemiyorum sonra bir an da yavrum için uykusuz kalmak ne kadar zor olabilir ki diyorum hemen firliyorum ayağa. Uykusuzluk ilk kez bu kadar güzel geliyor bana
(3,239 puan) tarafından
Doğrudur canım artık benim başım ağrıyor gece uyumuyorum kızımla sabah birlikte uyuyorum 1 2 gibi uyanıyoruz gündüz necron döndü normalde uykum ağır olmaz ama aylardır uykusuz kaldığım için kızımın beni çağırdığını duyuyorum ama beyin uyanmıyor eşim uyandırıyor
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hepimizin bazen sinirleri yıpraniyo uykusuzluk halsizlik boş vakit bulup bise yiyememe ev işi yemek derdi çocuğun dişiydi aşısıydı derken gerçekten bazen tükeniyoruz bende sinirlendiğimde o an odayı terkediyorum çocuğuna karşı yanlış bise yapmamak için çünkü o an resmen şeytan uğraşıyo çocuklar çaresiz olduğu için hemen hincimiz  onlardan cikiyo tabiki kimse isteyerek yapmiyo ama eminim ki herkes o andan sonra çok pişman oluyo ben mesela oturup ağlıyorum bağırmak çözüm değil ne biz onların derdini anlayabiliyoruz ağzı var dilleri yok nede onlar bizim bagirmamizdan  bise anlar her gece uyumadan önce hem kendi evlâdım için hemde herkesin evladı için o kadar çok dua ediyorum ki onlar cok savunmasizlar anne baba duaları başlarında olunca Allahın izniyle bise olmaz dua onlar için koruyucu kalkan..dediğin gibi herşeyimiz biraz eksik olsun ama evlatlarımızn  sağlığı yerinde olsun çünkü onların en ufak bi ateşlenmesi bile bizim en aciz en çaresiz olduğumuz durum o yüzden tedavi gören bütün çocuklara bütün hastalara Rabbim şifalarını versin 
(183 puan) tarafından
Amin insAllah. Rabbim seni evladına bagislasin
(9,610 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım benim cumlemizinkini inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 454 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Esmamirancinar (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yekta.16 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
12 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azad (54 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,685 soru

24,114,375 cevap

333,145 kullanıcı

...