0 oy
595 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimle 5senelik evliyiz severek evlendik 2tane gül gibi evladımız var ALLAHIMA şükür neyse koniya gelelim lütfen kınamayın eşimin telefonunda bazı şeyler izlediğinı gördüm uyardım daha önce izlemiycem die söz verdi gene yakaladım haliyle soğudum artık nasıl bir tepki vermeliyim nası sinirimi gösterebilir birbirimizi çok seviyoruz ama ben bu duruma cok sıkılıyorum 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ayy bu ne ya gunde 20 30 kisi ayni dertten sikayetci ne oluyo bu erkeklere hepsi birden kafayi mi yedi okutuldular mi ne 
-Reklam-
+1 oy
(163,373 puan) tarafından
tlf kurcalama bence bakanlarin hep huzuru bozuluyo kani bozuksa napsan fayda etmex
+1 oy
(450 puan) tarafından
Acaba yeterince ona ilgi gostermiyo olabilir misin yani bilmiyorum olayı tam olarak ama izlemmesi lazım sebep her ne olursa olsun neblm otur konuş yemin ettir 
(2 puan) tarafından
Ne konuşuyum ne anltym bana bi akıl veern baclarm ben kafma gre konuşsam resmn boşanmak istedğmi söylerim çocuklarma kıyamm ama
0 oy
tarafından
Erkekler ve kadinlar cok farkli oluyo bunu hepimiz biliyoruz bosver bakma takmamaya calis ne guzel cocuklarinda varmis
0 oy
tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez canım
0 oy
(15,596 puan) tarafından
Uzun süre konuşma tavır al 

Izlemesi doğru değil 
(2 puan) tarafından
nasıl tavr alyım nasıl tepmi gösterym
(15,596 puan) tarafından
Konuşmayarak önemsemeyerek
(2 puan) tarafından
Konuşmaynca biliyorum neden die soracak naptım diyecek o oyle diyince ben nasl bir konsma yapmm lazm
0 oy
(568 puan) tarafından
İşte bu yüzden telefonu hiç elime almiorm istemedigim birşey görür huzurum kaçar die ama anlamiorm erkekleride evdeki de kadın oda kadın ne fark var ki yani izleyince ne gecio eline biraz daha ilgili davransan belki eksik yanların vardır canım çocuklarla ilgilenmekten onu ilgisiz bırakmış olabilir misin yani aslında ne denir tam olarak onuda bilmiorm
(2 puan) tarafından
Suan resmen aģlıyorum çok sevyrum ama güven  yokk
(2 puan) tarafından
Nasıl başlayım konuya ne diyiyim yanlş birsey yapmak istmyrum
(568 puan) tarafından
Canını sıkma Allah a sığın Allah sana en doğru kapı neyse onu açacaktır unutma bu hayat bir imtihan Allah herkesi birşeyle imtihan edio ikramı görmek için bizden kulluk beklio şimdi yönel ve çocukların için zikir et internetden Hacet duası oku sakın ümitsiz olma dua ile yola giren ne insanlar var kumarı pavyonu bırakan sakın umitsiz olma boşanmayı çıkar aklından yolunuza birlikte devam edin sakince konuş
(568 puan) tarafından
Bana güveniyor musun die başla senin yanlış gördüğün birşeyi tekrar etsem ne yaparsın de empati kurar oda mutlaka ve devam edersin ben birdefa biscokata reklamında oynayan adama vücuda bak dedim eşim günlerce konuşmadı sora hak verdim asla yapmadım sende empati kurmasını sagla
(2 puan) tarafından
Çok haklsn cok saolun
0 oy
(467 puan) tarafından
bu erkeklerin ..... kopsun 
0 oy
(12,963 puan) tarafından
Yeminler etse ne olacak yine yapacak o yüzden hiç bakma Bi zamandan sonra bağımlı oluyor pislikler 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 377 göst.
6 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
0 oy
16 cevap 414 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 759 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu