0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (1,392 puan) tarafından
Iyi geceler ben evlenmeden önce de evliligimle de birlikte namazımı gayretle kılıyordum hic kacirmamaya ozen gostereek hatta adet doneminde o ara veridgimizde bile özlüyordum ilk cocugumda da hamilelik dogum sonra yine baslamistim ama bu dogumdan bir yil gecti bir türlu baslyamiyrm ayni sekilde esimde.Ve surekli stres halindeyim var mı benim gibi olan ya neden boyle oldu cok ara verdigim icin mi ne yapilabilir 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elinden geldiğince yine kılmaya çalış uzun zaman ara verince öyle oluyor namaz bir başka namaz kılınca kendimi çok iyi hissediyorum Rabbime şükür ki kılabiliyorum zorlaniyorum ama inat ettim bırakmayacağım 
(1,392 puan) tarafından
Allah kabul etsinBiliyrm canim namaz kılarken o huzuru kalbinde bulmak kadar guzel bir sey mi var tekrar o huzuru tatmak istiyrm ins
tarafından
Inşallah yeniden başlarsın inşallah
-Reklam-
0 oy
(353 puan) tarafından
bende lohusalık tan sonra namaz konusunds gevsedim tembellik vr isteksizlik vardi esim tesvik etti surekli bi kilinca zaten yine kilmayinca eksik kotu hissediyosun tekrar kılmaya çalışın allah askla kılmayı nasip etsin
(1,392 puan) tarafından
Amin insaallah zaten esim ya da ben birimizden biri tesvik etse
0 oy
tarafından
Canım niyet et ve iki rekat namaz kıl duaa et namazımı devamlı kalacagım diye ve bolca gün içinde tevbe getir faydası olacak inşallah hepimizin oluyor ama düştüğümüz yerden kalkacagız inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 189 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
21 cevap 801 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,117 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 167 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,709 soru

24,404,713 cevap

350,419 kullanıcı

...