0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaa ben  kolay kolay bsey paylaşmam cok naddir paylaşırım oda o aksam eşimle kavga ediyiruz durduk yere yada çocuklarım hasta oluyor ben genelde küçük bebgimi paylaşırım oda nazarcilari listeden cikardim nazarinin degmeyecegini düşündüğüm insanlari tek ekledim whatsap ve instagramda 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi kendimin nazarına çok geldim 
tarafından
Hahahha bendeeeee bi desem bak hele boyle oldu bakiyorum saniyesinde nazarim degiyor baskasina degmez kolay kolay
tarafından
Benimde başkasına değmez ama konu kendim olunca ertesi güne yamuluyorum ilk gebeliğimde çok ettim kendimi nazar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızımı ne zaman biryere atsam vallahi sabahliyoruz o gün burayada atmıyorum artık üstüme çekmek istemiyorum ama tesadüf olamaz bu kadar 
tarafından
Tesaduf degil herkesin niyeti ayni degil kimisi kotu gözle bakar
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Evet ben inanmazdim ama varr.esimle nese paylasdiksa hemen nazara geliriz.
tarafından
Bende paylasmoyirum artik canm
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Nasıl anlıyon kız nazar degdirebilecegini
tarafından
Mesela diyorum oglum yemk yedi valla bi bakiyirm 3 gün yemiyor
(7,135 puan) tarafından
Yaa sorma bende valla oglumun iyi birşey ini dillendirsem hemen tam tersi oluyor gecen gün eşime dedim ki miran artık geceleri tam uyuyor hiç kalkmıyor galiba uyku düzeni oturdu artık rahat ederiz anaa Bi baktım o gece sabaha kadar 10 kere uyandı demekki benim de nazarım degmiş
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Çok gelirim daha çok biri biseyimi ovse o gün baş ağrısından gözlerimi açamam başımı ağrıdan kaldıramam sürekli kendi kendime okuyup üflerim veya eşime anneme babama falan okuturum kendimi anca o zaman rahatlarım 
tarafından
Ayy kiminin daha kötü değiyor saha agir oliyir boşuna peygaberimiz dememis
Nazar insani mezara
Deveyide kazana koyar
(9,610 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle nazara acayip çok inanırım yine çocuğumdan çocuğumdan değil benden çıksın çünkü bebeğime nazar değince o çok kötü oluyo ben baş ağrısını falan yine çekerim ama çocuklarda daha kötü oluyo huysuz huzursuz oluyolar Allah herkesi kötü insanların kem gözlerinden korusun..cok şükür benim hiç bi zaman kimseye nazarım degmemistir hiç kalbimden kötülük gecmiyoki bi çok insan eminimki böyle ama bazıları başkasında olan herşeyi kıskanır haset eder yaptığını ettiğini çekiştirir onda var bende niye yok der halbuki herkes basınında rızkında ne kadar varsa o kadarına sahip ne eksik ne fazla
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Nazara çok inanırım ben ne zman eşimle çocuklarımla birşey paylaşsam hemen kötü şeyler oluyor 
tarafından
Bizde arsiz gene payalsiyiruz korka korka
0 oy
(895 puan) tarafından
Nazari degmicek kisiler diye bisey olmaz.nazar kotu gozle degil cok imrenerek severek isteyerek bakmaktir cnm.senin ve babasinin dahi nazari degebilir bebeginize.bol bol nazar duasi oku
tarafından
Evet genelde benmkide değiyor ama kimi var beni kiskaniyir demk istedigim onlari cikardim
0 oy
tarafından
Ne zaman birine eşimle aramız iyi desem o alama eşimle kavga ederiz bende her zamanki gibi şükür diyorum artık 

Yada ne zaman gezmeye gitsek resim paylaşsam ertesi gün bir sorun olur aramızda 
0 oy
(426 puan) tarafından
İlk evlendiğimizde eşimle ne zaman dışarı çıksak eve gelince kavga ederdik nazardan olduğunu düşünürdüm sonra evden çıkarken hep okudum kendimi de eşimi de ondan sonra kavga etmedik uyduruk sebeplerden oğlumu ne zaman paylaşsam çocuk o gece uyumadı artık onu da paylaşmıyorum 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Tek bildiğim insan en cok kendini ve ailesini nazar eder

Bazilari ayagi tasa değse şunun nazari degmistir eli kesilir bunun nazari,tabak kırılır nazar çıktı 

Tamamen batıl inanc bazilari
tarafından
Ben o kadr degil tabak kirilmasi felan batil gercekten ben farkina vardim nazar değdiğini ama heseyi nazara asla baglamam
(7,617 puan) tarafından
Kuzenim malesef bu sekilde rahatsiz edici
0 oy
tarafından
Inanıyorum ben cnm hattâ dün başıma geldi oğlumun doğum gününü kutladık duruma attım oğlum gece kafasını komodine vurdu morardı yüzü 
0 oy
(4,521 puan) tarafından
Evet hemde çok inanırım ama akıllanmıyorum paylaşmaya devam ediyorum

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,272 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Serpilcimmm (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 736 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,437 puan) tarafından soruldu
+2 oy
45 cevap 986 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 231 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,302 cevap

330,738 kullanıcı

...