Ya arkadaş bu ara dikkat ediyorum cevap vermemek moda oldu. Biri birşey soruyor cevap veriyorum, derdini anlatıyor destanlar yazıyorum. Ama ne ses ne soluk çıkıyor sanki ben demisim anlat diye. Ya benimde bebeğim var her dk mümkün değil cevap vermem ama küçücük olsa nezaketen bi teşekkür bile etmek Yeterli.
Artık posta giriyorum baktım kimseyi takmamış geri çıkıyorum. Vallahi sinir oldum.
Bugünde bunu dert ettim :D Ama gerçekten sıkıcı olmaya başladı
Bakın işte demek istedğim bu. Burada insanlar resmen kullanılıyor. Bu posta cevapta vermiştim. Başlık eşiniz annecimi. Sonra yapılana bakın. Ayıp yaaa
Hoşuna giden şeyler yazmamışsındir ondan
Şimdi bunada laf ederler malum terbiyesizlik moda oldu bu aralar gitmem yakındır
Ay sorma ya insan kendini bi tuhaf sanıyor
Cnm arada bende birşey soruyorum veya pay yapiyorum. Cevap yazamadığım oluyor herkesin kendine göre işi derdi var. Problemi var hoş gör
Ben nokta dahi olsa cevap veriyorum nadirdir cevap vermediğim oda bilinçli değil postu kaldırmışımdır yoksa cevap veren herkes cevap veriyorum o bana fikrini söylüyor yada derdime çare arıyoe cvp veriyor ben vermezsem ayıp olur diye düşünüyorum
Bugün bende birinin yüzüne vurdum aynı bu sorunu post açıyo millet cevap veriyo hiçbirine geri dönüş yapmamış sebebi se çalışıyormuş çocuğu ve aile meselesi varmış bende en azından toplu teşekkür edebilirsin dedim artık anladıysa
1,486,335 soru
24,299,825 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın