0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından
Sorum yukarıda arkadaşlar

8 Cevaplar

+1 oy
(9,610 puan) tarafından

Çocuk bezi olan gibi değilde külotlusunu alırsan daha çok rahat edersin ben çok rahat ettim hastane bana o dediğinden verdi ama ben depend getirdim dedim o daha iyi olur dedi bende baya rahat ettim

(175 puan) tarafından
Depend büyük beden bulamadım maalesef 90 kiloyum o yüzden mecbur cırt cırtlı kullanicam.
(9,610 puan) tarafından
Canim kaç bedensin bilemiyorum ama trendyolda var xl bide istersen oraya göz at bel çevrene göre illa vardır  orda paketlerin üzerinde bel çevresi yaziyo 97.130 cm falan yaziyo kendine bak istersen
(175 puan) tarafından
İşte yazıya göre uyuyor ama. Yorumları okuduğum da herkes dar olduğunu söylemiş. Mesela 42 Beden biri en büyük bedeni aldığını tam olduğunu söylemiş ben 48 nerdeyse 50 bedenim
(9,610 puan) tarafından
Anladım canım doğrudur tabi boşu boşuna da o kadar para verme eğer öyleyse bende 60la doğuma girdim çıkıp kullanmaya başladığımda 57 olmuştum henüz ödemin falan gitmemişti giydiğimde ben s beden giyiyorum yani 36 dependide s beden aldım ne sıktı ne bol oldu tam olmuştu ama illaki bazılarını belki sıkıyo olabilir ben rahat etmiştim hic dikişlerin falanda acımadı sende hangisiyle rahat ederim diyosan onu al tabiki
(175 puan) tarafından
Ben külot bezle rahat ederim diye düşünmüştüm. Bu arada sabah doğuma gidiyorum çok heyecanlıyım unutmazsam giderken bir eczaneye tekrar sorarım.
(9,610 puan) tarafından
Ayy gerçekten mi yaa çok sevindimmmm inşallah sağ salim bebisine kavuşursun ☺️❤❤❤❤❤  şimdi sen heyecandan uyuyamazsın bende uyuyamamıştım hatta doğuma son 3 gün kala hiç uyumadım gözünü bile kırpamadım sabah kaçta alicaklar seni.

Evet canım aslında o daha rahat ama inşallah bulursun ya bulamasanda şans artık
(175 puan) tarafından
Hiç uyumadim panik atağım da var. Tüm duygularım karışık 1 de ameliyatta olucam Allah'ın izniyle :)
-Reklam-
0 oy
(1,452 puan) tarafından

Bn kullandım cnm kanama açısından rahatlık açısından güzel bnce ama yarayı kapatıyor doktor yarayı terletme demişti ama ikisindede kullandım bn :ermm:

(175 puan) tarafından
Bende kilomdan dolayı mecbur cırt cırtlı alıyorum inşallah sorun yasamam
(1,452 puan) tarafından
Bi sorun olucanı sanmıyorum cnm
(175 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Kullandım kanamadan dolayı çok yoğundu kocamana gezdim ortada ama o an umrumda değildi:)
(175 puan) tarafından
Bende kilomdan dolayı mecbur kullanicam ya
tarafından
Kiloyla ilgisi varmı bilmiyorum ki canım
(175 puan) tarafından
Evet en büyük bedeni bile dar. Çok sıkı kalıbı var
tarafından
Anladım canım başka bi bez yokmu rahat edecen araştırsan
(175 puan) tarafından
Çok araştırdım külot bezler hep dar kalıp. Mecburen cırt cırtlı aldım en son.
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben iki tane gece pedini kullanmıştım gerek duymadım öyle şeylere 
0 oy
tarafından
Bende cırtli bez kullandım diğer emici kulottan daha rahat oluyo ayağa kalkana kadar altına rahatca seriyorlar 
(175 puan) tarafından
Bugün biri kafamı karıştırdı yaraya denk geliyor sorun oluyor diye ama mecbur kilomdan dolayı külot bez bulamadım
tarafından
Yok canım denk gelmesi mümkün değil iki sezaryen doğum yaptım ikisinde de kullandım
(175 puan) tarafından
Peki çok teşekkür ederim.
0 oy
(1,841 puan) tarafından
İlk gün kullan yeterli 2. Gün falan azalıyor zaten 
(175 puan) tarafından
İnşallah benim de öyle olur.
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Hastanede o bezi kullandım kanamam baya uzun sürdü depend aldm bnde dependle devam ettim cnm 
(175 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
(7,786 puan) tarafından
Normal ped de kullandım gece için yatağa taştı :D bezde belimden çıkıp durdu baglayamadim büyük geldi heralde :D depend de buldum çareyi ama dikişe zarar vermedi ki bn elbise gibi bı şey giydim altıma pijama giydiğim de dokis yerine utuledigim bezi koydum terlemesin diye :)
(175 puan) tarafından
Dikiş yerine bant yapmıyorlar mi zaten terlemez ki tahminimce
(7,786 puan) tarafından
Eve gdnce cikariyom ya canım 3. Gün mu ne
0 oy
tarafından
Anneme kilot gibi olanlardan almıştık onlar daha iyi bence 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 283 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 247 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Zümrüşün Annesi (1,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 350 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Derya&Deniz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Leyla10 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,327 soru

24,109,850 cevap

332,919 kullanıcı

...