0 oy
248 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar tavada lahmacun yaptım daha önce içinin kiymasi biraz çığ gibi geldi şuan hamileyim öyle yiyemem bide tiksindim biraz iç harcını kaynatsam bisy olurmu 

9 Cevaplar

0 oy
(608 puan) tarafından
Fırına at canım
tarafından
Geç olur diye atmadım
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Orta ateşte pişirirsen kıyması çok güzel pişiyor canım yada fırında pişir. 
tarafından
Öyle yaptım da nedense genede içimde kalıyor
0 oy
(79 puan) tarafından
Canim valla bende tavada yapiyorum ama hic cig kalmiyor hazirina bin basiyor valla. Harcini cook dolu dolu koyma bide yavas yavas pisir iyi piser ici şahsen icini once kavurursan lahmacundaki gibi lezzet kalmaz diye dusunuyorum 
tarafından
Öylemi tamam canım saol
0 oy
(36 puan) tarafından
Canım fırında fırın tepsisinde 6 7 dk pişiriyor hamurunu ince ac ben öyle yapıyorum
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Öyle güzel olmaz bence iç harcını az koy yay iyice altını orta ateşte yak tavanın kapağını kapat muhteşem oluyor 
0 oy
(93 puan) tarafından
Kapakla kapttn mi peki üstünü
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Annem tavada  yapıyor. Icini pisiriyor sonra yapıyor. Hic cigden yapmadik
0 oy
tarafından
Benim annem yapıyor hiç çiğ değildi 
0 oy
tarafından
Tavanin agzina kapat kapa kisik ateste yap kiymasida piser

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 606 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 306 göst.
13 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (7,114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 166 göst.
0 oy
16 cevap 680 göst.
19 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,475,484 soru

24,155,072 cevap

335,091 kullanıcı

...