0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar ozele gitsem mi ki diyordum bir önceki postumda gittim geldim özele. Bu doktor da 3. Yine bebisim poposunu dayamış net gözükmüyor dedi bu doktor ama %70_80 erkek şimdilik dedi. Duruşu uygun değilmiş. Böyle oran verilip de değişen oldu mu? 15+3 um.

3 Cevaplar

0 oy
(5,397 puan) tarafından
17 de git o gün en az yarim saat önce  meyve suyu iç çikolata ye döner hareket eder
(16 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Amacım yargılamak değil. Ama niye bu şekilde takıntı haline getiriyorsunuz.  Heyecanlisiniz belli ama abartı.  Kız olursa sevicen erkek olursa atacakmısin. Veya erkek olursa sevecek kız olursami atacaksınız.   Sağlıkla gelsin ne diyekki

(16 puan) tarafından
Evet gerçekten takıntı yaptım oysaki 11 aylik bir kızım var bu 3. Doktoro gidişim. Haklisiniz ama engel olamiyorum kendime illaki ogrenmek için. Ilk gebeligimde böyle degildim. Bu belirsizligi sevmiyorum sanırım bu yüzden. Tabiki saglikli olmasi önemli dedigim gibi bence belirsizlikten dolayi takıntı yaptım.
tarafından
Sağlıklı gelsin cnm bu şekilde sitres yapma tansiyona çevirir. 13+3 benimde. Ben 1 kere sordum kardeşime söyledi ama inan merak etmiyorum çünkü sitrese çevirir
0 oy
tarafından
Bekle cinsiyet için özele para harcamaya değmez 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,697 soru

24,114,493 cevap

333,169 kullanıcı

...