0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu sene tatile gitmek isteyen varmı aranızda bunaldım diyip korona var evet ama nereye kadar bitmicek zaten yine gidermisiniz dünyaya bida gelmicem diyor eşim ailemle gitmedikten sonra diyor

31 Cevaplar

0 oy
tarafından

Nasıp olursa gebeligimde bir problem olmazsa gidicem Karadeniz e gitmek istiyoruz

tarafından
Ay inşallah büşraaa bende çok istiyorm orayı
tarafından
İnşallah cnm ben aslen o taraftanim. Her sene gider gezerdim 1 seneyi geçti. Gitmedim.  Babam abim nasipse yarın  gidecekler.    Eşim izin vermedi ki bende gidim
-Reklam-
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Yani oyle otel vs. O tarz yerlere degilde her sene koye giderim bu senede gidicem allah izin verirse oglusum en azindan orsa acik havada gezsin dolassin gercekten bunaldik oglum artik kapiyi gostermeye basladi disariyi anladi ama disari cikarincada cok tedirgin oluyorum iki arada bir derede kaldim resmen 
0 oy
(490 puan) tarafından
Ben ben ben kendimi koyume atmak istiyirummm
0 oy
tarafından
Ben geçen sene de gttiö bu sene de gidicem nasipse canım. Geçen sene ekimde gitmiştim vlla korona bi bize var alanyada kafeler tıklım tıklımdı ve kmsede maske yoktu gayette sağlıklılardı. Biz maske taktık ama polis bile bişe demiyodu yani. 
tarafından
Olacak olan evimizin içindr de olur cnm böyle kork kork nereye kadar ki
tarafından
En başından beri hiç korkmadım canım tabiki dikkat ediyorum ama hiç yapcağım şeyleri ertelemedim hayatıma devam ediyorum kendmi hapis etmedim etmem de. Dediğin gbi adam seçer gbi virüs evde çıkmayanda oluyo çıkanda.
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Biz gidiyoz bileee❤
tarafından
Ayyy nereye kız banada söyle belki giderim
(6,680 puan) tarafından
Azeriyim bizde yasak yok gelin buraya gidecek cok yer var)
0 oy
tarafından
Ben yazın korona olmuştum Eylül'de Nevşehir'de gittik ilk defa karı koca tatile gittik kaynanam kayinbabam gitmiştik evlendigim sene Sinop Samsun gezmistik başka gitmedik 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Geçen senede gittik bu senede gideriz allah kısmet ederse. Virüsün bitecegi yok  zaten tatil yerlerine git oralarda virüsü takan hiç yok herkes normal yaşantısında 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Ben her gün tatil yapsam sıkılmam o kadar bunaldım ki anlatamam ama işte bi o kadar da gitmem imkansız 
0 oy
(532 puan) tarafından

Çok istiyorum canim da doğumum Allah nasıl ederse yaza gelecek olmaz heralde :)

0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bu yaz için tek net olan şey taşıncaz belki tatil yeri olursa çok rahat gidebiliriz ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 668 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,497 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
8 Eylül 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,819 göst.
3 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Endora (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 567 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,346 soru

24,015,080 cevap

327,971 kullanıcı

...