Kızlar şimdi iki yönlü düşündüm kısmen görümceme hak verdim ayrintilı yazayım dün benim carşıda işim vardı ve 7 buçuk aylik oğlum var benden 1 saat bile ayrı kalmadı şimdiye kadar hiç ve onu çarşıya götüremicektim gideceğim yere bebeğimi almıyorlar annem bana dolmuş mesafe ile 15 dk uzaklıkta oturuyor ondan rica ettim benim çocuğa 3 saat bakıversin diye ve tamam dedi pazar günu kardeşimi patronu aramış kardeşim carşamba günu işe başlayacaktı yeni ve patron acil gitmesi gereken sipariş var yarin gel hemen demis onunda 1 buçuk yaşında çocuğu var ve annemle dip dibe oturuyor anneme demis beni ise cağirdılar pazartesi ise gidicem benim çocuğa bak oda ben ablana soz verdim onun evine gidicem demiş annem aradi anlatti bende iş bu patronlar pek bahane sevmez daha işe başlamadan kardeşim kovulmasin diye anneme sen onun çocuğa bak ben bi çaresine bakarim dedim ve köyde görümcem var çalışmıyor 22 yaşında evde yatıyor eşim onu ara cağır dedi aradim gelir misin ben işimi hallederken çarşida çocuğun yanında dur ordan seni alışverise çıkarırım dedim oda ben gelemem canim gelmek istemiyor dedi ben biraz alindım işim acil oldugu halde keyfi istemiyor diye bana yardim etmedi ama bisi demedim sonuçta gelmek zorunda değil annem beni aradi benim için kardeşim dun işe gitmedi annem gelip evimde 3 saat ogluma bakti ama şöyle bi sorun oldu bebeğim annemin elinden hiçbirsey yiyip icmeden 3 saat ac durmus sadece benim elimden yiyor ve beni emiyor sağdığım sütude içmemis çok ağlamş annem rahatsiz biraz o yüzden evde bakti çocuga carşıda benimle 3 saat duracak hali pek yoktu ama girümcem gelseydi çocukla beraber carşıya gidebilirdik ve ben boşluğumda çocuğu emzirirdim oğlumun aç durmasına üzüldüm ve dun kaynanam aradı ben carşıya gitmeden haftaya senin yanina gezmeye gelcez dedi görümcemle gelcekmis yani benim acil isim varken canim istemiyor diyip gelmiyor ama bunu dedikten 1 gün sonra arayip haftaya gezmeye gelcez diyor çok zoruma gitti ya buyrun gelin dedim kaynanama ama grlince görümcem beni alışverise çıkar dicek hep öyle yapıyor çünkü bende canım alışverise çıkmak istemiyor dicem siz olsaniz alinmaz mısıniz bu duruma yani gelip bakmak zorunda değil ama gelmicem diyip 1 hafta sonra gezneye gelcek olmak ne ya kusura bakmayin uzun oldu