0 oy
517 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,346 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar şimdi iki yönlü düşündüm kısmen görümceme hak verdim ayrintilı yazayım dün benim carşıda işim vardı ve 7 buçuk aylik oğlum var benden 1 saat bile ayrı kalmadı şimdiye kadar hiç ve onu çarşıya götüremicektim gideceğim yere bebeğimi almıyorlar annem bana dolmuş mesafe ile 15 dk uzaklıkta oturuyor ondan rica ettim benim çocuğa 3 saat bakıversin diye ve tamam dedi pazar günu kardeşimi patronu aramış kardeşim carşamba günu işe başlayacaktı yeni ve patron acil gitmesi gereken sipariş var yarin gel hemen demis onunda 1 buçuk yaşında çocuğu var ve annemle dip dibe oturuyor anneme demis beni ise cağirdılar pazartesi ise gidicem benim çocuğa bak oda ben ablana soz verdim onun evine gidicem demiş annem aradi anlatti bende iş bu patronlar pek bahane sevmez daha işe başlamadan kardeşim kovulmasin diye anneme sen onun çocuğa bak ben bi çaresine bakarim dedim ve köyde görümcem var çalışmıyor 22 yaşında evde yatıyor eşim onu ara cağır dedi aradim gelir misin ben işimi hallederken çarşida çocuğun yanında dur ordan seni alışverise çıkarırım dedim oda ben gelemem canim gelmek istemiyor dedi ben biraz alindım işim acil oldugu halde keyfi istemiyor diye bana yardim etmedi ama bisi demedim sonuçta gelmek zorunda değil annem beni aradi benim için kardeşim dun işe gitmedi annem gelip evimde 3 saat ogluma bakti ama şöyle bi sorun oldu bebeğim annemin elinden hiçbirsey yiyip icmeden 3 saat ac durmus sadece benim elimden yiyor ve beni emiyor sağdığım sütude içmemis çok ağlamş annem rahatsiz biraz o yüzden evde bakti çocuga carşıda benimle 3 saat duracak hali pek yoktu ama girümcem gelseydi çocukla beraber carşıya gidebilirdik ve ben boşluğumda çocuğu emzirirdim oğlumun aç durmasına üzüldüm ve dun kaynanam aradı ben carşıya gitmeden haftaya senin yanina gezmeye gelcez dedi görümcemle gelcekmis yani benim acil isim varken canim istemiyor diyip gelmiyor ama bunu dedikten 1 gün sonra arayip haftaya gezmeye gelcez diyor çok zoruma gitti ya buyrun gelin dedim kaynanama ama grlince görümcem beni alışverise çıkar dicek hep öyle yapıyor çünkü bende canım alışverise çıkmak istemiyor dicem siz olsaniz alinmaz mısıniz bu duruma yani gelip bakmak zorunda değil ama gelmicem diyip 1 hafta sonra gezneye gelcek olmak ne ya kusura bakmayin uzun oldu

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam sana gelecez dediklerinde ısım var derim bırak carsıya cıkmayı kabul etmem etme bulma dunayası 
(1,346 puan) tarafından
Kaynanm gelcek olmasaydi bende oyle derdim ama kaynanamın bişeyden haberi yoktur gorümcem ona anlatmamistır anlatsaydi kaynanam görümceme git yengene yardm et derdi
tarafından
O zaman gorumcen carsıya gidelim derse gelemem de canım istemiyor de canım
(1,346 puan) tarafından
Aynen canım öyle dicem
-Reklam-
0 oy
(874 puan) tarafından
Ben söylerim kırıldığımi gelince sonra açıklaması samimi gelmezse o çarşı istediginde canım istemiyor annemle çik derim
(1,346 puan) tarafından
Canim birincisi kırildığımi bilsede umursamaz o öyle biri napim canim o zaman gelmek istemiyordu der ikincisi kaynanam yer gok bilmez gorümcemde yani benimle çarşiya çıkmak zorundalar yoksa kaybolurlar
(874 puan) tarafından
Sen kendini umursamazsan kimse umursamaz dara düştüğünde yanında olmayanın keyfi anında yanında olma ...
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Haftaya isim var deseydin ev temizliyecem hergun bi is yapacam derdim ben 
(1,346 puan) tarafından
Kaynanamın bisiden haberi yok onun suçu değil o yüzden demedim canım
(1,421 puan) tarafından
Allah sabir versin öyleyse oyle gorumceye hizmet etmek sinir krizine girer insan
(1,346 puan) tarafından
Aynen ya bide her gelişinde ayrı olay çıkarıyor
0 oy
(580 puan) tarafından
Gelsinler cnm fakat değil dışarıya çıkarmak zerre yüz verme örümceğe tatlım çocukla ilgilen laik şunu getir bunu yap de baktın yapmıyor tek kelime konuşma yüzüne bile bakma. Öyle can istemekle olmuyor bazı işler hatırlatman lazım ona 
(1,346 puan) tarafından
Aynen canım çok haklısın öyle yapcam ve hep duam Rabbim ona ayni onun gibi bir görümce versin inşallah
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Çok haklısın canım geçmeye gidelim derse de kaynanan da inecekse çarşıya görümcene seninle canım çarşıya gelmek istemiyor ama annem var o yüzden geliyorum gibisinden de boşver büyümemiş ergen belli senin görümcen 
(1,346 puan) tarafından
Yok canm kaynanam hic sevmez gezmeyi o gitmicek olur bende ben gidemem filan derim
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bnce haklısın bn olsam bnde canım istemiyor derdim o mecbur değil sen de degilsin
(1,346 puan) tarafından
Aynen canim oyle yapcam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 339 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 551 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,765 puan) tarafından soruldu