0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

image

gunaydin hanimlar :) kizima bebek alicaktik baktik fiyatlar ucmus 300 lira falan olmus bende sıkılıyodum baktim amigurumi yapimlarina e dedim ben bunu yaparim canim da sıkılıyo zaten meşgale olur bana :)) kizim uyudukca yapmaya calistim cok eglenceli . tabi kizim az uyudugu icin tek kafasina bile gunler surdu ama olsun yavas yavaş yapiyorum . ilk denemem cok guzel olmadi ama idare eder hamilelere firsati olanlara tavsiyemdir caniniz sıkılmasın :)))

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ellerine sağlık baslicamda ip bekliyorum 
(2,241 puan) tarafından
saol canim :) kolay gelsin simdiden
-Reklam-
0 oy
tarafından
El yapımı her zaman ilk tercihimdir çok güzel olmuş ellerine sağlık
(2,241 puan) tarafından
saol canim :) evet bende hep kizima yelekler falan ordum keske hamileyken yapsaydim birsuru bebek olurdu kizima birsuru bos vaktim vardi
tarafından
Örer sin yine uzulme
(2,241 puan) tarafından
orerim canim geceler var kizim uyudukca orerim :)
0 oy
(18,564 puan) tarafından
Anaaam çok tatlı olmuş ya bu 
(2,241 puan) tarafından
teşekkür ederim canim:)) ilk yapmaya calistigim bebegi gorseydin korkardin bunda hirs yaptim oldu :Dddd
(18,564 puan) tarafından
Ilkler öyle olur kız deneye deneye güzel olur
(2,241 puan) tarafından
aynen canim :)
0 oy
tarafından
cok guzel.hem manevi deyeri cok yuksek bi bebrk olucak kizin icin
(2,241 puan) tarafından
saol canim :) evet onu istedim benden birsey kalsin ben annemin bebegini hala sakliyorum inşallah kizimda saklar  ❤️
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Kiz cok güzel olmud bide ilk diosun bende merak ediorum ama hep yapamam diorum
(2,241 puan) tarafından
saol canim :) yaparsin ya ilk bir denemem oldu gorunce korktuk berbat olmustu ama bunu videodan bakarak yaptim kesinlikle ilmek atmayi bilen herkes yapabilir dene bence :) ama kitapdan yapamiyom videodan yapiyom
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bende yapmak istiyorumda ne tür ip lazim ona nasil bi ip almam gerek yardımci olursanız çok sevinirim.
(2,241 puan) tarafından
aslinda normal bebek orguleri icin olan ipden de oluyo ama hemen tuyleniyo o yuzden amigurumi ipi diye satilan iplerden almanizi tavsiye ederim ben bonbon amigurumi ipi aldim 6 lira ama pahali ve daha kalitelileri var internette fakat gerek yok . 40 cm lik bir bebek icin iki tane 100 gramlik beyaz ip yeterli kiyafeti saci icin istediginiz bir tur ip alabilirsiniz gozlerini dugmeden yaptim ip orta kalinlikda olursa iyi olur ince ip var oremedim ben elyaflari gorundu icinde
(1,019 puan) tarafından
Tamm çok teşekür ederim.
0 oy
(990 puan) tarafından
Dini görüşünü veya tutumunu bilemem ama bu bebekler Allah (c.c.) okur dünyada hadi can ver diyecek... bebek süs eşyası vs herşeyi kaldırdım dolap üstü süsleri...
(2,241 puan) tarafından
teşekkür ederim bilgi icin ❤️ bilmiyordum ama normalde hic bebekle oynamiyo mu cocuklarimiz ne bileyim sorgulamak haddime degil de bebekle oynamayan bir Allah'ın kulu varmidir bunu ben yapmisim ya da almisim ayni sey degil mi kafam karisti uzgunum :(
(990 puan) tarafından
Bak ben çocuğum 9 yaşında yeni öğrendim 1 yıla yakındır kaldırdım. Hatta size yazdıktan sonra dedim oyuncak hayvanlar nasıl acaba onada balcan netten. Inan kızımın tesadüfi şekilde hiç barbisi olmadi ama lol bebek aldım yalan söylemem küçük pokitlardan aldim. Hepimiz insaniz canım olurmu şey asıl ben özür dilerim ama kendi elinle bari yapma diye yada göz ağız burun yapma
(2,241 puan) tarafından
teşekkür ederim canim dusunup arastircam belki devam etmem yapmaya bilmiyorum bilmedigimizi arastirmak lazim haklisin :) ben soyle biliyorum degisik gorunuslu bebekler veya hayvanlar caiz degil fakat cocugun oyun ihtiyacini karsilayan bebekler caiz diye biliyorum ama yinede arastircam ❤️
(990 puan) tarafından
Bende bakım canım çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Ellerine sağlık bana zormuş gibi geliyor
(2,241 puan) tarafından
saol canim :) videodan izleyerek yaparsan hic zor degil gercekden :)
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Eljne sağlık guzel görünüyor 
(2,241 puan) tarafından
saol canim ❤️:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,027 soru

24,119,280 cevap

333,382 kullanıcı

...