0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar bugün bebeğim hiç uyumadı bende akşam 10 da duş aldırıp uyuttum. Ben kaynanamlarla beraber oturuyorum eşim odaya geldi çocuğu niye içeri getirmedin falan dedi uyuyo bugün hiç uyumadı dedim bilerek getirmiyosun sen dedi telefonumu aldı senşn ailende görmeyecek o zaman bundan sonra dedi gitti. Sonra sinirlenip peşinden gittim telefonum ver drdim ben senin çocuğun değilim dedim geri verdi. 1 saat geçti odaya geldi uyuuan çocuğu beşiğindrn aldı banyo yapmış olmasına rağmen üstüne biiey örtmeden içeri götürdü bağırdım dinlemedi. Sonra peşinden gittim çocuğu aldım annesinin yanında saçma sapan davranıp canımı sıkma dedim odaya geldim bu sefer o peşimden geldi kolumu falan sıkıp bağırdı bana kendine hakim olmasa vuracaktı bana sonra çıktı gitti. Odamın kapısını kilitleyip odaya almamayı düşünüyorum sizce napıyım.?

10 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Dengesiz mi o be ne sacmalik tovbe yarabbim ya hic yuz verme.valla.don arkani yat daha beter buyumesin olay kitleme odayi ama hic konusmada 
(87 puan) tarafından
Valla doğruya doğru içeri götürmek istemiyorum çünkü kayınpederim sigara içiyo içtikten sonra gelip çocuğu alıp öpüyo bebeğim daha 1.5 aylık ben bile öpmüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyide zaten beraber oturuomuşsunuz bugün görmese yarın görür bu neyin hırsı. Kaynanan la aran nasıl o mu dolduruo acaba..
(87 puan) tarafından
Benim çocuğu onlardan sakındığımı düşünüyor ki haklı çünkü kayınpederim sigara içiyo içtikten sonra gelip çocuğu alıp öpüyo
tarafından
Ay o çok kötü ya sigara nefesinden bile çocuğa zarar verir. Geçen nette okudum elbiselere bile yapışan koku zararlıymış işin zor ya
(87 puan) tarafından
Ben gelin gelene kadar evde içiyormuş ben geldiğimden beri evde içmiyo ama içip girdiğinde bile salon sigara kokuyor
tarafından
Kokar ben nefret ederim sigara kokusundan. Eşimle evlenmeden önce sigarayı bıraktırdım yoksa evlenmem dedim öyle bıraktı. Başım agrıo kokusundan
(87 puan) tarafından
Çok şükür benim eşim kullanmıyo zaten ama kayınpederime de karışamam işte en fazla dışarda içirebiliyoruö
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Allah'ım sen akıl ver yarabbim birlik yaşıyor mussun işte her di görüyor lar çocuğu uyusa ne var 
(87 puan) tarafından
Sabah hep salonda zaten çocuk akşam 7 8 e kadar
(12,762 puan) tarafından
Başka şeye mi canı sıkıldı acaba kaynanan ve tepki vermedi mi
(87 puan) tarafından
O çok karışmaz öyle şeylere
(12,762 puan) tarafından
Kocandan mi çekiniyor baksana sinirlerine hakim olamayan bı tip
(87 puan) tarafından
Evet eşim sinirli biri annesi babası pek bişey diyemiyo
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ya sizin eşler de bı devre yanık olmamış o şöyle kaynana yeniden denesin   nasıl bir eş bunlar anlimiyorum
(87 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Hadi kocan dengesiz kaynanan da mı demiyor uyuyan çocuğu niye kaldırdın getirsin diye 
(87 puan) tarafından
Dedi o duydum ama bizimki başına buyruk hayatta bildiğinden şaşmaz
(12,959 puan) tarafından
Allah sabır versin sana valla
(87 puan) tarafından
Amin çok sağoll
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Yüzüne bile bakma tavrını koy anasını bu kadar arkalayacakti niye evlendi bıktım bu anası kılıklılardan bı tane de bende var
(87 puan) tarafından
Bizşmki anadan çok babacı. Babası hala eşimi de öpüyo sürekli
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Kesin evdekiler doldurdu eşini alma bencede 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Anası doldurmuş üzerine salmış belli ki,  aç kapıyı canım tatsızlık olmasın sırtını dön tavrını belli et. Birlik olmasanız hadi neyse yap  da evde başkaları varken olmaz öyle 
(87 puan) tarafından
O zaten salonda uyumak istiyo ben zorla pdada uyutuyorum onun işine gelir
(5,397 puan) tarafından
Yaaaa çok şaşırdım gerçekten  çocuk ağlıyor diye mi salon da yoksa seninle mi uyumak istemiyor. ?
(87 puan) tarafından
Çocuktan dolayı. Uykusu çok hafif
(5,397 puan) tarafından
E uyuyan bebeği uyandirirsa gece uyutmaz tabi. sen yine de kapıyı açık bırak
(87 puan) tarafından
Belki de kendisi gelmez bilmiyorum şu an
0 oy
tarafından
Ya anlamıyorum bu Adamlar evlenmeden önce böyle degilmiydi.evlenndikten sonra da nasıl böyle değişebiliyolar....
(87 puan) tarafından
İlk defa bu kadar sinirlendiğini gördüm. İlk defa bana zarar vereceğini düşündüm. Allah gerçekten yardım etsin
tarafından
Ayrı eve çıkma.durumunuz varsa çıkın canım.ev ev üstüne olmuyo..
(87 puan) tarafından
Var ama babasının borçları yüzünden çıkamıyoruz
tarafından
İns tez zamanda çıkarsınız canım.duzeninizi kurarsınız.
(87 puan) tarafından
Amşn inşallah
0 oy
tarafından
Ya anlamıyorum ev içinde yaşayanların hepsi mutsuz ve aynı dert aynı sorunları yaşıyor. Keşke kimse birlik oturmayı kabul etmese. Evin hanımı kim belli değil. Baksana neredeyse senin çocuğunu bile anasına vercek onun olsun dicek 
(87 puan) tarafından
Evimi ayırma durumum var ama babasının borçları yüzünden ayıramıyorum. Eşimin maaşının yarısı babasının borcuna gidiyor evimi ayırsam aç kalırım
tarafından
Allah yardım etsin canım inşallah en kısa zamanda kendi evine geçersin. Artık idare etmeye çalış kocanı başka türlü huzurun kalmaz.
(87 puan) tarafından
Amşn inşallah. Deniyorum ama daha 20 yaşındayım. Bekarken de çok iyi bi hayat sürdüm denemez sıkıntılıydı şimdi de öyle bünyem kaldırmıyor artık
tarafından
İmtihan diyip sabret nasıl olsa ömür boyu sürmeyecek bi durum böyle düşün içini ferahlat. Hayat işte herkes bi şekilde yaşıyor herşey geçici mühim olan ahiret hayatımız güzel olsun inşallah
(87 puan) tarafından
İnşallah. Sağolun Allah razı olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,939 cevap

329,227 kullanıcı

...