Iyi geceler kizlar. Şu getir getir getirmez olasicalar basimi yakti aksam aksam;D Bugun yemek yedik Esim kaynanam ayni binada onun yanina cikti. Bende kizimi uyuttum. Getire girdim bakiyordum. Daha once hic siparis vermedim kullanmadim yani. Bir yere tikladim hosuma giden bi yemek vardi adini demeyim caniniz ceker bundan bi ara belki denerim falan acaba kartlami odeniyor sadece falan diye bakinirken siparis verdim D ay baktim iptal edilmiyor. Lokantanın tel numarasını aradim yok. 8 dk getir musteri hizmetlerini baglanmasini bekledim baglandi onlarda sipariş pismis iptal olmaz dedi. Esim yoktu Allah tan dua ettim gelmesin diye. Yani hosuna gitmezdi. Karnımız tok bide. 9 dogurdum resmen:) neyse siparis geldi 5 dk sonra esim geldi. Sonuc aksam aksam 30 tl verdim ama yemegi yemeden balkona sakladim. Esim gorse cene yapacakti eminim.
Uzun zamandır bu kadar keyifle post okumamıştım
Çok hoşuma gitti
Kız git balkon da gizlice ye barı sogıdu kos
Gülme krizine girdim şu anda manyak deseydin ben yine acıkdım sonuçda hamileyim
yarın ısıtıp ben yaptım diye bı havayla köy önüne
Balkonda soğutma yemeği boş ver götür
yaaa ne güldüm yaa
dolaba koy yarin ısit ye
Kiz üzüldüm valla yani niye çene yapıyor öyle. Anlatsan yanlış istedim desen veya canım çekti desen kızacak demekki =( getir yemek de bir acayipmis bu ne diye baksan kapıya mi geliyorlar hemen
Yarin isitir koyarsin onune kiz bosver yemek derdin yok bak ne ka guzel.ben simdiden ne yapcam.diye dusunmeye basladim bile
Ahahahhahahah geçen de abim yemek sepetinden öyle yanlış sipariş vermiş 35 Tl m gitti akşam üstü oturduk yiyoz dedi çok gülmüştüm tek değilmiş demekki
Gösterseydin kız kocana nolcak erken aşermeye başladim derdin.
1,488,700 soru
24,333,861 cevap
345,766 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın