0 oy
338 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (390 puan) tarafından

Her evladın yeri ayrı mıdır yoksa bu şekilde mi olmalı :) 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Her evlat birdir benim gözümde, birinin ötekinden üstünlüğü yok :)
(390 puan) tarafından
Öyle olması lazım zaten kalplerimiz bölünüyor resmen :)
-Reklam-
0 oy
(30,263 puan) tarafından

Yani anne duygusu bazen böyle olabiliyor ama evlat ayrımı yapmayacak şekilde

(390 puan) tarafından
Evet canım kesinlikle öyle :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ne güzel demiş 
(390 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Aynen öle şimdi biri 9 yaşına girdi ödevi bitince kendi takılıyor biri 5 yaşında uyuyuncaya kdar peşindeyim biri daha 3 buçuk aylık emzirip yatırıp sevme derdindeyiz evlat da ayrım olmaz ama aynen öle oluyor biri hasta olsa tüm ev o çocuğu muza yöneliyoruz
(390 puan) tarafından
Değil mi mutlaka öyledir kalbin bölünüyor resmen annelik bu olsa gerek :)
tarafından
Aynen öle içim yaniyo öle hasta görünce gözün ne yemek yapmak ne ev toplamak ne ödev yaptırmak ne emzirmek goruyo hopp iyileşiyor minik te ayrı dert oluyor kızın ödevi toplantısı canlı dersi ahhh ahhh ana yüreği dünya kadar geniş olsunda toplu iğne ucu kadar rabbim dert vermesin annelik çok güzel bir şey ya
(390 puan) tarafından
Amin canım Rabbim bizlere bağışlasın inşallah
tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Ne güzel demiş vallla 
(390 puan) tarafından
Evet canım bende çok beğendim :)
0 oy
(1,664 puan) tarafından

Cocuklarim söz konusu olunca eşim bile 2. Planda kaliyorr dogrusuu hepsi bir gozumde kizlarimda oglumda .Rabbim herkesin evladini kendilerine bagislasinn olmayanlarinda kucaklarini doldursun inş.annelik cok guzel bi duyguu <3

(390 puan) tarafından
İnşallah amin canım evet güzel duygular benimde öyle bi tane kızım var diğeri de yolda daha tatmadım 2.meyveyi bekliyoruz ama evlatlarım gerekirse eşimden önce geliyor

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 673 göst.
10 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,345 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 188 göst.
9 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cnblt (2,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 263 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde AnnelerMelektir (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde AnnelerMelektir (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,499 soru

24,184,406 cevap

336,520 kullanıcı

...