0 oy
519 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
1.5 senelik evliyim ilk defa böyle saçma sapan bi konu için kavga ettik 10.30da işe gidicek gece çalışıyor bu hafta 9a kadar yattı yemek falan derken 10 oldu aldı eline telefonu biraz bırak ta bizimle ilgilen dedim ya dur ya dedi, şimdi işe gidiceksin bırak azcık sohbet edelim dedim vay efendim bunu diyen sen misin kapıyı o kadar hızlı kapattı ki çocuğum yerinden sıçradı küfür etti öbür odaya gitti montu salondaydı aldım üstüne attım sakın odaya girme defol git dedim hiçbirşey demedi hala elinde telefon bu kadar saçma bişey için böyle tepki vermesi beni deli etti 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilitle kapıyı kalsın ayazda hey Allahım 
(3,521 puan) tarafından
Valla naparsa yapsın çocuğu düşünmeden hareket ediyor birde küfür ediyor sanki ne demişim
-Reklam-
0 oy
(615 puan) tarafından
Ay çok saçma. Acaba çok mu yoruluyor. Erkekler bu tarz tepkiler veriyor yorgun olduklarında. 
(3,521 puan) tarafından
Ay hepsi aynı galiba
(1,721 puan) tarafından
Onlar sadece para kaznmak ve ihtiyaç gidermeden ibaret sanıyolar
(1,721 puan) tarafından
Evettt çoğunlukla oleler kıymet blmezler
(615 puan) tarafından
Hepsi aynı diyemem tabi. Babam ve erkek kardeşlerim de aynı. Bu yüzden evliliğe bile asla sıcak bakmıyordum ben. Eşim bi şekilde ikna etti valla. Neyse ki bizimkilerden farklıymış gerçekten. Yoksa çok pişman olurdum kendime çok kızardım.
(1,721 puan) tarafından
Bnde babam ve abim gbi sandm da evlendim ah ah
0 oy
(18 puan) tarafından
Cok haklisin erkekler sadece çalışıp para kazaniyorlar diye bir triplere giriyorlar kendilerini cok onemli bir sey basarmis gibi havalanip evde hanıma artistlik yapiyorlar. Ayni benim esim uyur uyanir uyanir uyanmaz telefonuna bakar ruyasinda gormus gibi laf soyleyincede uste cikarlar. Sıkma canını anlar inşallah yaptığının hata olduğunu 
(3,521 puan) tarafından
Vallahi ya beni suçlu çıkarıyor inan dünden beri 4 saat uykuyla duruyorum yine bişey demiyorum beyefendiye azcık sohbet edelim dedim diye suçlu oldum
(18 puan) tarafından
Olur mu canim hic? Sen evdesin hic isin gucun yok. Cocuga sen bakmiyosun evi derleyip toplamiyosun anca paso yatiyosun uyuyosun evdesin cunku. Halbuki oyle mi ? Onlarin mesaisi bitiyor eve geliyorlar ayin sonunda maas aliyorlar bizim hicbiri yok mesai hic bitmiyor bizde ama yinede haksiz olan biziz. Birak erkeklerden gelecek muhabbet orda kalsin basini bos yere ağrıtma kuzum
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle bazen diyorum gel sen evde çocuğa bak ev işlerin yap ben çalışayım gerçekten anlamıyorlar
(18 puan) tarafından
Aynisi diyorum takan yok napayim isten gelip ev mi supureyim diyo hepsi ayniymis genel olarak
(3,521 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Erkekler neden hep böylee benim esimde oyle heleki su devirde internetsiz ev yok sabah kalkar kalmaz elinde ilk telefon oyunlar,tiktok,instagram,facebook bıktım valla bırak derim umursamaz hic seslenmiyorum artik bende saldım ve bıktım
(3,521 puan) tarafından
Aynen öyle ya vallahi ne varsa anlamıyorum
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimki de öyleydi kavga ederdik sonra derdim bak ben akşama kadar çocuğa bakıyorum kız durmuyo o uyur uyumaz yemeğe koşuyomtemizlik çamaşır vs Allah razı olsun yardım eder ona lafım yok ama iki çift laf edelim karşılıklı bı kahve içelim ya şu tele verdiğin değeri ver bana fln konuştum bı iki kere şimdi aynısını yaparsa gece telefona sarilirsin artık derim anlar o ama cidden cocukla ugrascam diye telefon bile konuşamıyorum ki aha şimdi uyufu bı saatte kim aranır? Ancak eşle konusulur
(7,786 puan) tarafından
Hala aynıdır ama artık şükür bı şey dersem kavga değil çözüm ariyo yani genelde...
(3,521 puan) tarafından
Ya benimki de öyle genel de anlayışlıdır yardım eder bulaşık yıkar filan ama arada bir böyle tutuyor ilk defa telefon yüzünden böyle bi tepki gösterdi şimdi işe gitti mesaj atıyo cevap vermiyorum anlasın hatasını

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 407 göst.
+5 oy
16 cevap 1,222 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Sumisaliii (937 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 300 göst.
+4 oy
20 cevap 1,810 göst.

Kategoriler

1,492,834 soru