0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba kizlar eşimin izni var ve memleketine geldik 10 gündür burdayiz görümcem olacak kişi fabrikada çalışıyor 24 yaşında işten geldiğinde ne el yıkamak var ne ayak Corona var malum bide ellerini bebegimin ağzına doğru götürüyor çok pis bı insan dişlerini hiç fırçalamaz banyo yapmaz 10 gündür burdayım daha banyo yaptığını görmedim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşine söle nazikçe uyarsın virüs olmasada el yıkanmalı zaten kimileri alışmamış oluyo maalesef
(3 puan) tarafından
İnanılır gibi değil bunu bı insan nasıl ogrenmez
tarafından
Ailede öğrenmeyince işte öyle gidiyo. Kimide kendi öğrenio birazda kişilik meselesi
(3 puan) tarafından
Haklısın gerçekten yapacak hiç bişey yok kendi içinde olması lazım insanin
-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
Eğer aranız iyiyse kendisine söyleyebilirsin ya da eşinle bu tarz konuları konuşabiliyorsan ve sana karşı gereksiz tavır almayacaksa ona söyleyebilirsin o uyarsın diye. Corona olmasa da ellerini yıkanmalı insan dışarıdan geldiğinde zaten. Bazı insanlar rahat oluyorlar maalesef. 
(3 puan) tarafından
Diycem gerçekten benimde kardesimmm çalışıyor ama gelir gelmez elini yüzünü yıkar öyle gelir sevmeye insanın içinde olmalı bide benim bildiğim bebeğin ağız tarafıyla oynanmaz el sürülmez
(82 puan) tarafından
Oynanmaz tabi ki. Dediğinde doğru insanın içinde olmalı temizlik duygusu. Hayret yani.
(3 puan) tarafından
Bencede hayretttt
0 oy
(5,397 puan) tarafından

O nasıl genç kız :woot: sen desen bu kez de yanlış anlar. 

(3 puan) tarafından
Hemde ne yanlış anlar bende çok şaşırıyorum eşim hiç böyle değil çok temiz bakımlı ama bu kız berbat
0 oy
(145 puan) tarafından
Eşinize söyleyin bebeğinize de dokunmasın ya o pis ellerle mikrop kaptırır Allah korusun valla yeri geldi mi evlatlarımız için konuşacağız ablam bebeğin ağzına değme o şekilde sevme deyiverin.
0 oy
(615 puan) tarafından
Bu tarz uyarıları biz yaparsak el kızı olduğumuz için kırıcı algılanıyor. Ben eşime söylüyorum ailesi olduğu için o da yanlış anlamasın diye kibarca söylüyorum. O konuşuyor sonrasında. 
0 oy
tarafından
Iyy ne pismiş 10 gündür nasıl yıkanmaz ben herkese derim elini yüzünü yıkamadan dokunmayın diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
+2 oy
7 cevap 341 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 351 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonnn (140 puan) tarafından soruldu