0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

MasAllah demeyi unutmayin video sonucu kucuk bir kusma yasadik :Dbiraz fazla doldurdu migdesini hic bi zman doymuyor siz nasil doyuruyorsunuz bebeklerinizi biz obeziteye dogru gidiyoz bazenleri bos biberon ile kandirmak zorunda kaliyorum  bana cekmis bende hic doymam surekli yerim yicek biaey bulamayinca sakiz cignerim kizimada ogrettim sakiz cignemeyi bir saat boyunca cigniyor anasi kilikli

https://photos.app.goo.gl/3a1bs8JRvZcQqtQt8

9 Cevaplar

+2 oy
(8,312 puan) tarafından
Kilosu çok fazla canım midesini fazla genişletme sonra üzülürsünüz ana kız ...  Bir de sakız iyice açlığı tetikler bilgin olsun yutarsa da sağlık sıkıntısı yaşayabilir Allah göstermesin... Sağlıkla büyüsün inşallah
(2,765 puan) tarafından
Canim kizim kazagindaki ipleri toplayip sakiz gibi agzinda cigniyordu bende bu cozumu buldum ne zman kazagina parmagi gitse agzina sakiz veriyorum 1 saat boyunca ne mama istiyor ne yemek oyle rahat ediyorum hic bi zaman yutmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah sübhanallah canım da yere düşürüp tekrar ağzına sokuyor sofra bezine oturt onu canm benim ya
(2,765 puan) tarafından
Yeri surekli olarak supruyorum canim daha bir hafta oldu haliyi yikayali temiz yani
0 oy
(429 puan) tarafından

Oyyşş masallah sana kuzummm biras benim kiza da ogretsen yemek yemeyi :D<3

(2,765 puan) tarafından
Getir yanimiza bi haftada obur ederiz
0 oy
tarafından
Afıeyt olsun canım ama herseyın fazlası zarar benım oglum da oyleydı doktor cok kızdı bana dikkat et
tarafından
Canim bak bizimki dıs cıkardı yine aynı ne zaman yurume baskası zayıfladı her gitmem de bana bagırdı doktor obezite olacak diye inan 2 yasında anca duzeldı vucudu kırkma illa verecek hatta yemek istemiyorlar bile sonradan
(2,765 puan) tarafından
Benim kizim suan dis cikarma asamasina girdi canim on taraflarda hic dis yok arkadan 6 tane disi oldu 7 gun boyunca ne mama ne bisey yedi cok zor gunler gecirdik simdi bidaha geliyor dis 7. Disimiz gene ayni asamaya giricez bir hafta ne mama ne uyku surekli aglayan bi bebek oluyor zor geciyor bizimki
tarafından
Hep aynı canım hrp bzım de son 4 kaldı asırı huysuz inan ızdırap gibi gecıyor gunler canları sagolsun ne yapalım
(2,765 puan) tarafından
Allah yardimcimiz olaun canim
tarafından
Amin canım amin ınsallah
0 oy
tarafından
Benim kizimdaabur cubura alistirdilar yemek yemiyo 5 yasinda 32 kilo :(
tarafından
İate o yuzden 12 yas giydiriyorum elimdenolan birsey degil
(2,319 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ama azalt ağlasada fazla verme ileride oda sende pişman olursunuz.
tarafından
Kiz benim ama bende degil babaannesindenheo o yapiyo simartiyo sisiriyo bugunde dalga gecermis gibi kimligi verin ustume alcam diyo
(2,319 puan) tarafından
Söyle hastalık olur obezite oluyor ilerde zorluk çeker yedirme de. Ve bi diyetisyene götürmende fayda var.
tarafından
Ben soylemekten biktim o duymaktan bikmadi canim kiz bende duzene giriyor orda sisiyor bide birsurubparamiz gidiyo diyo dedim napimnalmayin diyorum aliyoraunuz diyo agliyo dayanamiyoz
0 oy
(203 puan) tarafından
Maşallah benimde oğlum 18ayliga kadar çok güzel yedi şimdi yemek yemiyor fazla dile getirme nazar olur benim oğlum nazar oldu galiba 
(2,765 puan) tarafından
Aaa kursun doktur canim ben her hafta doktoruruyorum kaynanaya geciyor nazari uslu bi cocuk oluyor nazar gidince
(203 puan) tarafından
Benim oğlum çok çabuk nazar alıyor onu hep denemisim nezaman çocuğun iyi birşeyini söylesem Ogün çocuk düşerdi başına bir iş gelirdi dahada birşeyini demiyorum :( kursunmu ben bilmem ki okutuyorum işte
(2,765 puan) tarafından
Kaynanana doktur canim sen cocugu tutar okursun
0 oy
tarafından
Canım 11 aylık 15 kilo çokaşırı fazla benimki 17 aylık 9 kilo biraz dikkat et
(2,765 puan) tarafından
Kemikleri agir galiba canim benimkinin gorunuste zayif tartiya gelince kilolu
tarafından
Olabilr kuzum kemikleri ağırdır
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Maşallah Sana Zeynep ❤️☺️ kız gel benim kıza da öğret 15 aylık 9 buçuk kilo oda zorla biberonla çorba fln yediririm ağzına ne koysam geri çıkarıyor yemiyor malesef ☹️ inşaAllah benim kızımda alışır yemek yemeye Amin ❤️
(2,765 puan) tarafından
InsAllah canim babamiza cekseydi o huyu eger bende cok cekerdim esimde benim bisey yemiyor sukur bu huyu bana cekmis
(2,319 puan) tarafından
Maşallah nazar değmesin ☺️ yok bizimki ikimizede çekmemiş biz karı koca iştahlıyız sürekli diyete giriyoruz kilo almamak için :D bu kız kime çekti bilmiyorum :/
(2,765 puan) tarafından
Yer canim ya bende eskiden bisey yemezmisim annem arkamdan kosarmis bir yasina basinca kendim yemeye baslayinca yemisim herseyden
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Masalah Allah size bagilsasin Canm
(2,765 puan) tarafından
Amin canim insAllah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 214 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 562 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde LemanFatih (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,272 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,345 soru

24,138,001 cevap

334,386 kullanıcı

...