0 oy
226 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar istanbula anneme geldim oglumun aşı zamanı geliyor burda yaparlar mi acaba aşı kartinida getirmedim aksi gibi hic aklima gelmedi :ermm:

9 Cevaplar

0 oy
(25,469 puan) tarafından
Sen Bi şansını dene yinede kimliğiyle yaparlar bence
tarafından
Bakalim insalalh
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Yaparlar bence. Bende doğum için İstanbul'a geleceğim burdaki sağlık ocağına sordum topuk kanı falan nasıl olacak belki gelmem o güne kadar diye. Misafir olarak gidip yaptırabilirsin sorun olmaz dedi. Bence yaparlar bı deneyin sansinizi
tarafından
Insallah yaparlar
0 oy
(15,110 puan) tarafından
Yapıyorlar canım ben yazın yaptırdım kızıma misafir olduğunu söyle sistemden bakıyor 
tarafından
He iyi bari cnm
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ben İst Bursa'ya taşındık tamda aşısı vardı misafir olarak yaptılar  
tarafından
Bizede yaparlar o zaman
(7,617 puan) tarafından
Evet    annemlerin bağlı olduğu sağlık ocağı ara durumunu şöyle   çünkü aşı günleri farklı oluyor
tarafından
Cok yakin zaten annemin karsisinda saglik ocagi yarin cikicam dışarı ugrayip soylerim ama şöyle bi sıkıntı var benim oglum 9 kasim doğumlu ama 2.ay aşısını 18in de yapti hemsiremiz simdi ben 18inde mi gitmeliyim 9unda mi??
(7,617 puan) tarafından
Onlar söylüyor sana   İst asi günü Perşembe o zaman temmuz 16denmisti taşınınca ben aradım orda salı günü temmuz 26ds gittim 10gun fark etti
tarafından
Bnde bi konusuyim o zmn
Tesekkur ederim:)
(7,617 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Yaparlar canım misafir olarak yapıyorlar
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Ebeyi ara sor bi belki yaparlar.
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Misafir geldim dersen yaparlar canım ablam geldiğinde yaptırıyodu
0 oy
(954 puan) tarafından
En yakın sağlık ocağına git orda misafir olarak kaydını yaparlar ve aşıyı da yapar  . Asi kartının fotoğrafını çek nolur nolmaz gösterirsin bilgi amaçlı 
0 oy
tarafından
Evet ben Ankarada ikamet ediyorum. Ama kayseri'deyim kayınvalidemin kayıt olduğunu sağlık ocağında misafir girişi açıp yaptılar asiyi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
+1 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
6 cevap 169 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde sevgil (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler