0 oy
999 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızımın adını kaynanam bırakmak istedi ama ben bırakınca zoruna gitti baya sırf benim inadıma kızıma görüntülü konuşunca sara,sahra diyo bi sare diyemiyor kaynım işten geliyo sara nerde diyo selim sara nedir diyorum kızın adı sare diyorum ben sara dicek bi hristiyan filminde gördüm diyo o zaman dedim kızın olursa ona hristiyan ismi koy dedim iki gündür suratı asik oh olsun valla

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kaynını bilmem de kaynananın belki dili dönmüyo olabilir 

tarafından
Yok canım dilleri çok güzel dönüyo laf sokmaya gelince onlardan iyi konuşanı bulamazsın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bilerek mi yapıyor emin misin bazen dili dönmüyor büyüklerin bnm anneannem torununa yunus demez unus der :D
tarafından
Kızım 5 aylık eşim ben zorlamasam eğitimine sonra başlardı şimdi hakkını yiyeyem ilgileniyo kızıyla ona lazım gereçleri aldırıyorum ona
(5,725 puan) tarafından
Ay kıyamam kucucuk daha Allah bağışlasın canım. Gece uyumuşum ya
tarafından
:))))
(5,725 puan) tarafından
Napiyosn cnm
tarafından
Daha yeni doğru düzgün telefonu elime aldım postlara bakıyom
+1 oy
tarafından
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur demiş atalarımız boşuna konusmaz
tarafından
Ayy valla dağ başında oturuyorlar sadece oturdukları köyde 3 ev var birbirinden ne görmüşlerse o kadar biliyolar cahiller
tarafından
Bu olmadı kuzum yaşadıkları yerle evle cahillik olmaz dağ başında ne çobanlar senden benden bilgili. Onlarin cahilliği icten gelir
tarafından
Ben onların köyüne ilk kez gittim düşünsene düğünü kapalı otogarda yaptılar benim düğünumde büyük nişan yok bizde dediler yapmadılar kendi kızlarına istediler benim çobanlara lafım yok ama bunlar sadece birbirilerine bakarak yaşıyorlar bunu bilen herkes söylüyor
+1 oy
(247 puan) tarafından
Iyi demişsin kiz valla sanki 9 ay onlar taşıyo karnında 
tarafından
Valla ya zaten doğumda öbür dünyaya gidip bizimkileri görüp geldim bide bunlar trip atıyor
+1 oy
(14,813 puan) tarafından
Babam kızımın adını söyleyemiyor hoş birçok kişi diyemiyor bence Dili dönmüyordur canım iyi düşünmeye çalış
tarafından
Canım dili dönüyo sırf benim inadıma diyo bana dedi ben ona ismiyle hitap etmicem diye ona hanım derim ama genede ismini söylemem dedi
(14,813 puan) tarafından
He onu bilemem canım. Hay onu Allah ne etmesin. Boşver kız demesin kızın az büyüsün ona öğret bakmasın öyle seslenince hiç
tarafından
:))))))
+1 oy
(1,457 puan) tarafından
Dalga geçer gibi ya Allah ıslah etsin
(1,457 puan) tarafından
Nasıl özel canım
tarafından
Kızım down sendromlu bebek
(1,457 puan) tarafından
+1 oyyys yerim ya kurban olurum Rabbim bağışlasın kuzum ♥️
tarafından
Amin inşallah ALLAH razı olsun canım Rabbim cümlemizinki bağışlasın ❤
(1,457 puan) tarafından
Amin kuzum ♥️
+1 oy
tarafından
Canm dilden olabilir benm annemde kaynanamda mesela soyliyemiyor iki ismi var biri bir tanesini diğeri bir tanesini kullanıyor 
tarafından
Canım kendi söyledi ben ona ismiyle hitap etmicem diye
tarafından
O zmn bilerek yapıyor bilerek yapıyorsa da malesef doğru düzgün ismiyle hitap edecek ek isme gerek yok
tarafından
Ismi eslem sare sırf ben koydum diye başka isim takıyo kızıma
+1 oy
(163,295 puan) tarafından
kaynina gicik oldum 
tarafından
Sen bide bana sor 5 yıldır yanimda ne evlilikten bişey anladım nede evimden
+1 oy
(5,213 puan) tarafından
uy çok istiyosan doğurda adını sen koyarsın çocuğunun de ellaam ne komik aile :D
tarafından
Komik değil kuzum cahiller
(5,213 puan) tarafından
isim koyamadı ya şimdi seni u, yuz etmeye çalışıyo sen takma boşver. bana komik gelen kısmı 5yaşında çocuk gibi davranması oldu adını bilmrm ben koymadım demiş ya he oldu anam sen taşıdın sen doğurdun adınıda sen koyaydın
tarafından
Öyle olsun istiyolar hayatımı yönetmek istiyorlar
(5,213 puan) tarafından
o cehaletle akılları kestide seni yönetecekler heu heu de geç boşver takmaya değmez
tarafından
Değmez valla kuzum
+1 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım babam da Bı yakınımzn kızın ismi sare oda sara der ama  dılı donmuyor yada kolayına gelıyor bizde hep sara degıl sare derız ama yine diyor  kotu dusunme bnce yaslılar Bıraz öyle 
tarafından
Canım kaynanam yaşlı değil dıger torunun adı alya mihrap onu çok güzel söylüyor ama bana gelince söylemez
(1,015 puan) tarafından
Alya mihrap Bıraz soylemesi zor evet kasıtlı olabılır o zaman canım
+1 oy
(12,271 puan) tarafından
Bizim kimlerde aynı neymiş aslında kaynanmam hanım efendi kendi adı daha çok yakisirmis mis kızıma nah yakışır 

Adının dini anlamı yok Birde 

Kızımın adı Amine Sahra 

ama.onlar bilerek Emine diyorlar her seferinde düzeltiyorum 
tarafından
Ben artık düzenlemekten yoruldum
+1 oy
(208 puan) tarafından
en sınır olduğum sey
tarafından
Hiç sorma ya
+1 oy
(377 puan) tarafından
Bilerek yapiyolardi kızımın adı asel ama asena diyolar kaynana gül :) maksat gıcıklık olsun boşver takma bu arada iyi yapmışsın kaynına oh olsun tabi:)
tarafından
Daha bunun gibi niceleri var anılarımda:)
(377 puan) tarafından
Ya ya benimde canım boşver sen istediğin ismi koymuşsun illa onu dicekler yapcak bişey yok
+1 oy
(12,957 puan) tarafından
Iyi demişsin kız bilerek yapıyor takma kafana o kadar 
tarafından
Kız sadece bu değil bu olsa iyi yukarda yorumları oku anlarsın
+1 oy
tarafından
Ay şu isme karışanlara sinir oluyorum ya kaynın nerenin iyi olmuş bide o laf sahibi oluyor tam çıldırmalık 
tarafından
Hepsi hayatıma muhalafet olma derdinde
tarafından
Eşimin tarafında erkek çocukları hep anasının babasının ismini koyuyor ben koydurmadım. Çok kavga ettik dilekçe verir değiştiririm seni de boşarım hafta da iki gün anca görürsün dedim.
Çok çektirdi ailesi bana dert sahibi ettiler beni
tarafından
Ayy Allah yardımcımız olsun kuzum
tarafından
Amin canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 391 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde MrvDK (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 427 göst.
0 oy