Hamileligizde neler aşerdiniz saçma şeyler aşeren var mii ben şu an domates yiyorum kemiriyorum daha doğrusu fazla bisey ıstemedim şu ana kadar çilek ve bir defa çikolatalı pasta dışında
Ben gece saat dörtte şehriye çorbası aşermiştim
Ve aralıkta deli karpuz aşermiştim
Hamburger , ciğer , Adana , köfte , defalarca çiğköfte , acı turşu, kırmızı et, dondurma, çilek , muz, hep meyve , karpuz filan , icetea , midye , dolma aşırı dolmaciyim haftada bir kere krizi tutar , çömlek, öruklu peynir,v tost v, turşu zeytin aşermede çığır açtım
Kömürlük kokusu keske yenecek bisey olsa surekli yerdim ama 9 ay boyunca kömürlükte oturdumm ohhh mis gbiii
Bikac sey aserdim ama 2 3 gundur buz aseriyorum. Buzluktan kütür kütür yiyorum valla
Subatta seftali as erdim cok zor buldummm
hergun baska bisey aseriyorum ama sacma sapanlarini sorarsan temizlik malzemeleri ozellikle camasir suyu oraya buraya sıkıp kokluyorum valla ellerime bulasiyo kokusu koklayip duruyorum
Ananas deli gibi ananas yedim 3 ay kusuyordum bi daha yiyordum gece burnuma geliyordu kokusu ilk bulamadık ananaslı kremim vardı gece onu kokluyordum eşim o halimi görüp dayanamadı aradı buldu hala yiyorum iki gündür deli gibi tahinli helva istiyo canım rüyalarıma giriyo dün eşim unutmus bugünde alıp gelmezse almıcam eve
En normal şeyler aşermisisn bnim ilk 3 ayımda çok aşeremm olmadı bir tatlı vardı nefret ederdim onu her gün yer hale gelmiştim o kdr onun dışında çok aşermedim
1,493,535 soru
24,401,964 cevap
350,211 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın