0 oy
1,432 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

image

son adet 19/haziran adetten 1gun önce ve adet biter bitmez ilişki oldu.bu ay yumurta takibi yapmadım sabah ilk idrarla yaptım boyle çıktı. Gebelik olabilir mi daha önce boyle öğrenenler olmuş :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,184 puan) tarafından
Aslında tam bu günler yumurtlama gunun olabilir canim 1 2 saat sıvı alımı yapma testi tekrar yap yine böyleyse yumurtlama günündür 
(926 puan) tarafından
Değerlendiceez de  11.aya girdik olmuyor olmuyor off sıkıldim artik
(2,184 puan) tarafından
Deme kuzum oyle yaa olur inşallah sıkıntı yapma bende bir yıllık evliyim 2 bebek düştü olmayinca olmuyor. Kimler kimler var kac yil sonra evlat sahibi oluyorlar veren Rabbim verir
(926 puan) tarafından
İnsan üzülüyor ama elden biseyde gelmiyo biraz daha sabir diliyorum kendime :(
(2,184 puan) tarafından
Doktor ne diyo canm klomendr catlatma ignesidr veya esin gozuktu mu yoksa hersey normalken mi olmuyo
(926 puan) tarafından
Bende pko var eşim hic görünmedi.doktor böylede hamile kalirsin takma dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bu gunleri değerlendir ovulasyon beta bakmıyor malesef :( suhpen var ise bir test âl beyaz akıntı demişsin benim de hamile kaldığım ay yumurtlama donemindeki gibi şeffaf sıvı değil de bem beyaz akintim oluyordu 
(926 puan) tarafından
Elimde test  var 1tane yapmaya korkuyorum yine negatif ten.benimde bembeyaz yapışkan bi akıntı gebelik olabilir mi yoksa yumurtlama akıntısı mdir
tarafından
Yumurtlama akıntısı şeffaf olurdu canım bende içinde kalmasın test yap bence adetin geçince
(926 puan) tarafından
Beklimmi yani
0 oy
tarafından
Bu akşamdan değerlendirmeye başla canım allah nasib eder inşallah
(926 puan) tarafından
Baslicaz hauirlisiyla inşallah ya kızlar dua edin :( Allah tüm isteyenlere versin inşallahhhh olanlarinkinide bagislasin ❤
tarafından
Aminnn❤ her Akşam devam dua edicem sana
(926 puan) tarafından
Ayy Allah razi olsun ❤ :)
0 oy
(855 puan) tarafından
19 haziran adetinin başlangıcı mi bitisi mi canim? Bir de bir arkadas ovulasyon beta bakmiyor demis ama maalesef yanlis bilgi. Ovulasyon LH hormonuna bakiyor pratikte ama betahcg ve LH hormonlarinin yapisi hemen hemen ayni olduğundan ovulasyon testleri de gebelik tespiti yapabiliyor. Nitekim ben oyle ogrendim hamile olduğumu. Onun haricinde yumurtlamanin olmadigi zamanda mesela adetten hemen önce ve hemen sonra olgunlaşmış bir yumurta olmadigindan hamilelik neredeyse imkansiz...
(926 puan) tarafından
19u başlangıcı canım.napmam lazim simdi kafam iyice karıştı
(855 puan) tarafından
O zaman yumurtlama zamanindasin canim degerlendirmeye bak. Hamilelik ihtimali veremiyorum daha cok erken çünkü
(926 puan) tarafından
Ozaman bugünü değerlendirmem gerek başka hangi günler bide her gün olursa zararı olur mu
(855 puan) tarafından
Ben yumurtlamadan onceki 2 günü, yumurtlama gününü ve sonraki 2 günü degerlendirmistim canim bi zararini görmedim :)
(926 puan) tarafından
Sperm.kalitesi düşer falan dediler dd
(855 puan) tarafından
Valla ben soyle diyeyim ben yumurtlama gunumde 2 kere iliski yasadim hatta bi sabah bi aksam düşük bi kalite olmadı kisiden kisiye degisen bisey bence. Ve de yumurta vucutta cok kisa sureli canlılığını koruyor onu tutturmak zaten onemli olan.
(926 puan) tarafından
Anladım.canım sagol

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 72 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (83 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 193 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ojesss (2 puan) tarafından soruldu