+1 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Selam 3 Mayıs'ta pik olmuştu 4 Mayıs test yapmadım 5 Mayıs'ta yaptım siliklesmeye başladı 6 Mayıs da silik ama bugün 7 Mayıs yine pik sanırım 

image

1 cevap

0 oy
(725 puan) tarafından

Testlere pek güven olmuyor açıkçası belki bunlardan biri yanlıştır belki de 2 kere yumurtan çatlamış olabilir 

(725 puan) tarafından

Amin inşallah 🥰 valla ben reglim bittiği gibi hamile kaldım 15 Mayıs bitti 17'de hamile kaldım beklemiyordum açıkçası o zaman hamile kalmayı ovulasyon günümü takip ediyordum 

(2 puan) tarafından

38 yaşındayım malesef benim yaşım da doğal yoldan hamile kalmak çok zor 1 mayıs 3 mayıs ve 7 mayısı değerlendirdik 9 mayıs ve 12 mayısı da rabbim büyük pcos da yok ben de inşallah bekliyorum bu ay 1 senedir tedavi herşeyi yaptık eşimin de yaşı var 48 yaşın da ama onda bir sorun çıkmadı benim yumurtalar zayıftı şuan gayet iyi inşallah olur hayırlısı 

(2 puan) tarafından

dün regli günümdü olmadım ovulasyon testlerim hala pozitif çıkıyor yüksek ihtimal yerleşme 17 Mayısta test yapıcam 

(725 puan) tarafından

Bence bugün yapın ben olsam sabredemem ya da kan verin acilde hoş sabredemediğim için 5 ay boyunca gereksiz yere umutlandığım çok oldu testlere güvenmiyorum artık 

(725 puan) tarafından

Peki ovulasyon yerine erken gebelik testi almadığına emin misin 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 104 göst.
+1 oy
1 cevap 114 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,700 puan) tarafından soruldu
+3 oy