0 oy
645 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Beşiği eşimle hazırladık cibinligini açmadım tozlanmasin diye. Kaynanam diktirmisti yorganı yastığını. Ama yorgan çok büyük geldiği için seremedim. Korumalikta diktirmemis yarın eşim gidicek olursa korumalık diktircek eskisini taktım şimdilik .

Kitaplığımı düzenledim bebegimin radyosu annem almıştı ben müziksiz yapamadığım için kızımda belki bana benzer diye annem almış :happy:  Ayrıca kitaplıktaki ilk bölüme masal kitapları alicam her gece kızıma okuyacam. Şimdilik ledli panoyu koydum boş durmasın diye.

Halıda avizede annemin hediyesi <3

Şükürler olsun elimizden geldiğince bu kadar yapabildik Allah'ım daha iyilerini sizlere nasip eylesin inşallah canlarım .

Herşey bebislerimiz için :kissing:

image

image

image

image

image

image

image

24 Cevaplar

0 oy
(3,818 puan) tarafından
Sağlıkla içinde yatmak nasip olur inşallah 

Nerden aldın canım beşiği bu arada boyutu kaça kaç kızımın beşiğin değiştirmek istiyorum da 
tarafından
60×120 canım burda görgül bebe giyim vardi ordan aldım cnim teşhir ürünüydü son kalmış 1000 TL aldım içinde korumaligi yatağı yastıkları ve cibinligide vardı
(3,818 puan) tarafından
Çok iyi ya araştırıyorum sürekli bizimki küçük geldi hanfendiye dönemeyince daralıyor uyanıyor
Sağlıkla uyusun canım içinde güzel uykular uyusun
tarafından
İnşallah canım aminn ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden hortladın eyyyy post 
(3,818 puan) tarafından
Beşiği beğendim de önceden görmemiştim ☺️
0 oy
(203 puan) tarafından
Çok güzel olmuş bebisinide hayırlısıyla kucağına alırsın ins 
tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(37 puan) tarafından
Beşiği kendiniz mi yaptınız 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 432 göst.
8 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 650 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir...Damla (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,117 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 280 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,732 soru

24,144,001 cevap

334,595 kullanıcı

...