0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından

Kardesler ben sizi Allah c.c icin uyarmak istedim. Bir kardes post acmis dini nikah istemiyor esim resmi nikah yeter diyor demis.

Yorumlari okuyorum lutfen bilmiyorsaniz bilene yonlendirin dini meseleler saka degil.

Nikahin sartlarini biliyor musunuz şahitler arasinda 3 defa kabul ediyorum kelimesi yeterli oluyor. Kadinin kocasina ******,zina vb ithamlar olmus.

1 insan müslümansa bir musluman da ona ****** derse küfür kendine döner allah muhafaza. Lütfen dikkat edelim.

Hakeza namazla ilgili sorular oluyor onlara da cevaplar veriliyor dogru olmayarak alo 190 diyanet fetva hatti kadin ve erkek bölümleri olmak uzere hizmet veriyor kafaniza takilan şeyleri sora bilirsiniz.

Dikkat  edelim insaAllah.<3

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sorma bir de fıkıh okumuş gibi zina oluyor yazanlar olmuş cahillikten ölecekler. 
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bizim de dini nikahimiz yok 2 senedir evliyiz bizde dini nikah denen bişey yok resmi nikah yeterli oluyor diye biliyorum ben hem canım sonuçta oda aile rızasıyla olan bişey 
(32 puan) tarafından
Gecerli oluyormus zaten resmi nikâh canım
(1,635 puan) tarafından
Ben olmuyor sandım canım kusura bakma
0 oy
(954 puan) tarafından
Aynen öyle zinaymis çocuk nikahsız doğmuş filan çok kolay konusabiliyorlar belki Allah kabul etmiştir o nikahı siz kimsiniz de Allah'ın adina  böyle konusuyorsunuz diyesim geliyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 438 göst.
0 oy
7 cevap 674 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hilal_666 (19 puan) tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 474 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 486 göst.

Kategoriler