0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar  bana belki  hak verirsiniz belki  abartılı bulursunuz  paylaşmak istedim eşim hafta sonu tatil   adqm evde  durmuyo ya eve gelse bile yemek yiyo uyuyo sinir olmamak  elde değil tm bana dokunmasın diyorsun dün gece de uyumamış kendi yanimda Yatiyo haliyle telefon oynuyo tv acıyo sinir  oldum uyardım bi kaç saat 3 bak düşünün  yani 16 aylık oğlumuz var ve hamileyim birde kendimi halsiz  hissediyorum  

Neyse sesimize oglum uyandı  ağlamaya başladı beni dövmekle tehtit ediyo   bende hele bi dokun ne olacaksa olacak artik yeter terbiyesiz insan dedim kendi teli şarjda benim telimi almış müzik dinliyo  ya tm uyumayabilir  ama beni üzmeye ne hakki var yanlış mi düşünüyorum sabah kalk kahvaltı hazırla yer sokağa b9 gider daha  şimdi eve geldi bende insanım ya içimi  dökmek istedim  eleştiriye açık artik biktim usandım boşa  koydum dolmadı doluya  koydum almadı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yasakta nereye gidiyor. Hiç mi eve durmuyo
tarafından
Köyde sorun olmuyomuş  ben anneme giderk3n bana demedik koymuyo bi ceza yersek sorarim sana falan
-Reklam-
0 oy
tarafından

13 yıldır evliyim düzelmedi bu huyu sende boş yere uğraşma düzelmez Allah ın verdiği nefesi boşa tüketme bence ya olduğu gibi kabul et yada yol ver tatlım 

tarafından
Çok kötü ya
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Konuşmayı denedin mi peki erkek milleti biraz rahatına düşkün oluyor ama eşin abartmış biraz anlat ona üzüldüğünü kırıldığını Erol taş değil ya bu adam anlar herhalde canım 
tarafından
Anlamaz  rahat insan bu
0 oy
(807 puan) tarafından
Şarjı yoksa biraksin tlfnu elinden seninkini niye alıyor biraz ailesi ile zaman gecirsin ölür mü. Bide hamilesin ya üzmeye hakkı yok anlayışlı olması lazım yazık sana da bide bebeğin de küçük halen yani destek olması lazım. Çocuk yapmayı bilirler gerisinden haberleri olmaz sinir oluyorum böylelerine. Biraz çocuğuyla zaman geçirse ya 
tarafından
Herşey sadece ihtiyacı  için başka bildiği yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 243 göst.
+1 oy
18 cevap 1,088 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,211 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 637 göst.
0 oy
20 cevap 1,068 göst.