0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (4,649 puan) tarafından
Aylık iğne mı iyi yoksa 3 aylık iğne mi cevremdekiler iğne kullanıp ya sürekli adet olmuşlar yada adetleri kesilmiş 

3 Cevaplar

+1 oy
(579 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben 3 aylık kullanıyordum canım hiç bı zararını görmedim iğnenin  adetim falan kesilmedi ama belki herkeste farlilik gösterebilir 
(4,649 puan) tarafından
Kola mı yoksa kalçaya mı vuruluyor
(579 puan) tarafından
Kalçadan oluyorum canım ben
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bugün herkes korunma yolu ile ilgili soru soruyor  :)
(4,649 puan) tarafından
Denk gelmiş :)
+1 oy
(45,021 puan) tarafından
Aylık ağır yağlı bı igneymis bacak ağrısı çok yapiyomus ben 3 aylık.oluyorum 1 senedir adet kesme dışında baksa yan etki gormedim
(45,021 puan) tarafından
Komşum oluyodu bıraktı iki tek oldu bacağına sekerek yuruyodu hep
(3,521 puan) tarafından
AA kötü ya
tarafından
Kızlar bende doğum doktoruma sordum bunu emziriyorum diye, 3 aylık iğneyi kesinlikle önermiyoruz menepoza girmişsin gibi belirtiler yaşatır sana ve aylarca adet goremeyebilirsin bıraktığın anda da hemen istediğin gibi çocuğun olamayabilir dedi çok korktum açıkçası, aylık iğneyi de ebem onermedi, napacam şaşırdım kaldım ben eşimden habersiz yapacaktım yoksa eşime kalırsa gelecek ay bile hamile kalabilirim
(45,021 puan) tarafından
Valla ben artık hiç çocuk istemedim için sorun yok olmaması hamileliğin işime gelir. Bende tek adet kesti başkada belirti yok
tarafından
Benim daha 1. Çocuğum bizde 2 tane istiyoruz ama üzülürüm kötü yan etkisi olursa ondan şuanlik durdum napacagimi da bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 632 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gamzearya (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,765 soru

24,063,593 cevap

330,262 kullanıcı

...