0 oy
235 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dişlerimi fırçalayıp yatağıma uzandım şükür uyumadan önce aklıma gelmişken paylaşmak istedim.

Lise zamanında dişlerim dahada beyaz olsun diye dişlerimi temizlettim. Ve kesinlikle tavsiye etmiyorum diş daha çabuk sararıyor. Diş mineleri zarar gördüğü için o temizleme anında sararma sebebi bu. 

Ve ben bu işlemi 4-5 kere yaptırdım bir kere yaptırınca dediğim gibi çabuk sararıyor birde sigara içen biriydim. Şimdide içiyorum malesef günde 4-5 taneye düşürdüm şükürler olsun bırakacam inşallah. 

Şimdi dişlerimi sabah ve akşam fırçalıyorum aynı zamanda bir sürü şey denedim sirke , limon, karbonat diş etime fazla temas etmeden yakıcı özellikleri olduğundan dolayı. Yinede pek faydasını görmedim.

Kesinlikle tavsiyem ; peyniri bol bol tüketin kalıp kalıp yedim ben bebek için dişlerim dahada rengi açıldı bol bol yoğurt tüketin kesinlikle faydasını goruceksiniz. Benimkisi birde diş minesi zarar görmüş bir diş :D

Sizde daha da etkisini gösterir ..

İyi geceler canlarım <3

5 Cevaplar

+1 oy
(3,138 puan) tarafından
Takıldıgim tek bir şey var. Hamileyken sigara içmen ne kadar doğru?
-Reklam-
0 oy
(163,551 puan) tarafından
İyi geceler tatli hamis
tarafından
İyi geceler balım ❤️☺️
0 oy
(1,241 puan) tarafından

İyi geceler dis minesi zarar görmüş bacim:D

tarafından
Hahahahh günaydın bacım ☺️❤️
0 oy
(9,647 puan) tarafından

image

dış beyazlatıcı macun.. kesinlikle tavsiye ederim 
(9,647 puan) tarafından
Eczane yada marketlerde yok canım trendyoldan bakabilirsin
tarafından
Şimdi veriyorum sipariş tavsiyen üzerine teşekkür ederim canım
(9,647 puan) tarafından
Memnun kalicagina eminim canım :) biz çok memnun kaldık bayada büyük..  birde dış doktorumuz dönüşümlü kullanın dedi bir tüp bittikten sonra bir tüp başka marka kullanın tekrar öyle baslayin dedi bunu da diyim de:)
tarafından
Tamam kuzucum :)
(9,647 puan) tarafından
Güle güle kullan :)
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kan hapı kullanıyorsan özellikle gyno serro fenol oda sarartıyor fazlasıyla hem de 

tarafından
Hiç ilaç kullanmıyorum canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Meervece (175 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 453 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.