0 oy
1,076 göst.
Diğer kategorisinde (596 puan) tarafından
Eşim mardinli ben istanbulda doğdum büyüdüm bütün ailem burda bi işyeri accaklarmis ailesiyle orda sonra hepimiz oraya taşınacak misiz ama kesin değil olursa dua ediyorum inşallah olmaz diye bana dua edin ben orda nr yapicam tek başıma sadece eşimin ailesiyle. Tamam bende doğumluyum ama mardin bilmediğim etmediğim yer çocuğum istanbulda büyüsün istiyorum nolur dua edin kizlar olmasın gitmeyelim 

35 Cevaplar

0 oy
(5,133 puan) tarafından
Bende istanbulda dogdum büyüdüm başka şehire gelin geldim ama hala alışamadım benim de bütün ailem istanbulda çok pişman oldum istanbuldan çıktıgıma ordaki imkanlar hiç bir yerde yok inşallah bir gün geri dönerim 
-Reklam-
0 oy
(4,520 puan) tarafından
Böylesi daha hayırlı olacaksa olsun ama ben olsam  gidemezdim 
0 oy
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kuzum 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Artık ailen eşin  ve çocukların.tabi ki anne baba kardeşlerin yeri ayrıdır ana artık evliisin bunun farkında ol. Biz eşim ile görev icabı resmen dağın başındayız bırak ailemi normal insan sayısı bile çok az =)) son 7 aydır eşim ve iki komşum dışında kimseyi görmüyorum mağaza yok doğru düzgün gidilecek biyer yok ama benim yerim eşimin yanı. Hatta doğum için memlekete annemlere gidecem ben son ay geleyim sizi rahatsız etmeyeyim dedim kızdı annemler. Evlenince artık öyle düşünüyorsun 
0 oy
tarafından
Bn gittim pişman oldum ailesinin yasadğı yere :(
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Neden sen ailenden kopamiyorsun eşin kopup seninle İstanbul'da kalmış ama bencillik yapmayın ekmek parası sonuçta keyfi gitmiyor esinde
(596 puan) tarafından
Canim eşimin aileside burda ne kopması eşimin ailesi gorumcem falan hep aynı mahalledeyiz yani eğer mardinde olursa biz gidicez sonra diğerleri yavaş yavaş gelecekmis
(1,908 puan) tarafından
Niye önce onlar gitsin siz yavaş yavaş gidin :))
0 oy
(1,130 puan) tarafından
Doğduğun değil doyduğun yer demişler.. 

İstanbul aslında çok iyi Bi yer gibi gözükse de aslında zıtlıklaron yaşandığı yer. Birisi çok zengin birisi çok fakir. Görgü kural yok. Evlerine tıkılı kalmış çocuklar.. Pandemi öncesi hakkında konuşursak eğitime ilime bilime saygısı kalmamış çocuklar var...

İmkanımız olsa hemen terk ederdik biz bu şehri.. Kimsem yok deme. Allah var. Burda kalabalık olsan ne yazar birinin ağzındaki kötü kelimeye bakar hepsi.

İkizkız kardeşim Amerikada. Kızım daha 5 aylık. Bir kere gördü canlı olarak. Arada saatlerimiz uygun olduğunda görüntülü konuşuyoruz. Babaannesini her gün gören kızım ona değil teyzesine gülüyor. Ona cilve yapıyor. Önemli olan uzaklık değil. T

Yürekten sevmek   değer vermek. 
0 oy
(426 puan) tarafından
İndan sevdiğinin yanında olmayı hep ister olur da. Ama Allah alıştığından geri koymasın. Uzun süre büyüyüp alıştığın şehirden ayrılmak zor oluyor. Gittiğin yer beklentini karşılamıyor, ailenden uzaktasın, bir sürü sıkıntı vs. Eşinşn desteğide yoksa zor yani
0 oy
(747 puan) tarafından
Ben doğudan iç anadoluya gelin geldim.Kimse yok sadece eşimin ailesi tanımadığım bir şehir.Eşin ve evi nerdeyse oraya alışıyor insan.Eşinin aileside iyiyse daha güzel.O kadarda korkma bence
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Ben eşim için daha önce adını duymadığım bir ilçeye geldim 3 senedir burdayım yani sev yorsan eşin nerde sen orda ekmek nerde eşin orda oda sizi düşünüyor sen ne kadar İstanbulda büyüsün diyorsan oda iyi şartlarda büyüsün istiyor 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Eşim  nere  ben oraya  tabi  ama kaynanayla falan  gitmek  hiç  güzel  degil tabi  hakkında  hayırlısı neyse o olsun canım 
0 oy
(3,209 puan) tarafından
İyi de canım bu birlikte alınacak bir karar biz ne kadar dua edersek edelim senin oturup eşinle bunu konuşman orta yolu bulman lazım tamam orda senin ailen var ama diğer tarafta da onunki varmış. Hayırlısı olsun istanbul gibi bir kaosta büyümesinden belki daha iyi olacaktır küçük yer bilemezsin ki. 
0 oy
(3,000 puan) tarafından

Benim eşim de polis tayini çıkacak 26 senedir kendi memleketimdeyim nasıl başka yere giderim bilmiyorum.. gitmesem mi acaba:D

0 oy
(117 puan) tarafından
Zor bir karar bende gitmek istemezdim hakkınızda hayırlısı olsun 
0 oy
(63 puan) tarafından
Sizle aynı durumu yaşıyorum bende hiç bilmediğim yere gidiyorum hamileyim üstelik eşimin ailesi tarafı orda kendi ailemi bırakıp gitmek bana çok kötü geliyor ne yapacam bilmiyorum sizin kesinleşti mi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,074 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
7 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 548 göst.
0 oy
10 cevap 320 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,900 soru

24,036,837 cevap

328,968 kullanıcı

...