0 oy
786 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ailemin yanına geldim bilen bilir diğer postlarimdan kimse ne sebeple geldigimi bilmiyor herkes yazmış kış günü niye geldin sorun mu var vs vs bir sürü şey kendileri her saniye ailesinin yanında sorun olmuyor bana gelince laf 

12 Cevaplar

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ailemi görmenin zamani mi varmis de kapa cenelerini
tarafından
Eşimle mi sıkıntı var bnde diyorum ne alaka ailemi özledim diyorum kış günü mü diyorlar hepsinin canı cehenneme
(6,973 puan) tarafından
Siz iyimisiniz nasil laflar bunlar de, rest cek. Milletin derdine bak ya
tarafından
Ah ah canım ne. Diyim durum pylastim üstüne alınsın lar diye
(6,973 puan) tarafından
Bosver takma kafana
(78 puan) tarafından
Aile tek yaz günlerinde mi özlenir ya valla millet laf arıyor anca kendi kusurları hiç yokmuş gibi
tarafından
Aynen öyle canım
-Reklam-
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Biraya yazdiysan boyle sormaları gayet normal kuzum sakin ol bunda bisiy yok guzelce soylemek istemiyorum dersin yada ailevi dersin gezmeye geldim dersin bisey dersin kapatirsin konuyu abartmana gerek yok hassassin birazcik galiba
tarafından
Olur. Mu canımın içi anladım Allah razı olsun anlayışın için çok bunaldım vlla
(7,094 puan) tarafından
Haklisin kuzum ah ahh bizim insanimizda zerre anlayis duygusu yok zaten illa usteliycekler onlara neyse acaba zaten o burunlarini yuzlerinde tutamiyorlar illa biyerlere sokacaklar
tarafından
Aynen canım dua et bna
(7,094 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzum benim gonlune ferahlik huzur versin insallah
tarafından
Amin inşallah canim Alllah razı olsun
0 oy
tarafından
Yooo eşim kıyamyor özledim diye getirdi deseydin
tarafından
Kuzenim e dedim keyif senin keyfin ben bı kere gittim sen kaç kere gittin diyor
tarafından
E herkesin eşi farklı inşallah seninkide götürür falan de.
Sakın belli etme
tarafından
Zaten etmiyorum canım o kadar soğuk davranıyor sanki kocası benim
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Kkmseyi takma sen kendine baak herkes kafasına estiği gibi konuşuyor
tarafından
Aynrn oyle
0 oy
(439 puan) tarafından
Aman boş ver canim millete laf lazim bos ver özledin geldin kavga ettin geldin kime ne ki millet için yaşamıyoruz k3ndin icin yasa bu hayati unutma hayat güzel ama senle daha guzel
tarafından
Vallahi canım zaten daraldim bide millet baskisi sıkıldım
(439 puan) tarafından
Bir kulagin tencere bir kulagin pencere olsun geldiği gibi ciksin o laflar kimseye hesap vermek zorunda değilsin kotu gününde kimse yoksa yaninda iyi günde de yaninda olmaya hakları yok
tarafından
Ağzına sağlık canım valla bedenen ruhen çok yoruldum canım Allah a bırakıyorum herşeyi eşim adam olsaydı bunlar yasanmazdi
(439 puan) tarafından
Adamlık biyikla yada sakalla olsaydı bizimde bıyığımiz sakalımız var dimi o yaptığından utansin sen basini dik tut arkanda sana sahip çıkan anne baba var kimseyede gözünün yasini gösterme asla icine at ama asla kimsenin yaninda ağlama seni çok iyi anlıyorum
tarafından
Vallahi canım en basitinden bugün kaynanam bni arıyor 5 dk sonra kocamı eşim diyor annem bize gelicek kızdığım şey annesinin bize gelmesi değil bana dememesi
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Sanki onlara ne ailene ne zaman gideceğini onlara sorsaydın ne zaman gideyim sizce patavatsizlar
tarafından
Ne keyfî canım kaynanam kaynım kocam yüzünden geldim Allah'a havale ediyorum hepsini
(3,163 puan) tarafından
İnşallah temelli gitmemişsindir cnm
tarafından
Kaynanam bilmiyor tartışmayla gittigimi ama eşimin halası biliyor diyor kızım gel dedim hala soğudum hepsinden gelmek istemiyorum
(3,163 puan) tarafından
Rabbim hakkında  hayırlısını nasip etsin inşallah cnm inşallah herşey yoluna girer çok zor gerçekten bide çocuk varsa
tarafından
Aynrn canım 14aylik
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Gezmeye geldim sıkıldım ailemi ozledim falan de yavrum.sende bosver canini sıkmaya degmez
tarafından
Diyorum sürekli yazıyorlar canım
(7,094 puan) tarafından
Kiz hic mesajlara bakma bile catlasınlar
tarafından
Artık öyle yapicam canım
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Aman kzum milletin ağzı çuval değil buzesin ben öyle çok meraklılar ağzının payını veriyorm
tarafından
Valla canım durum paylaştım alınırlar üstüne inşaallah
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Banada komşu demişti bavulun pek büyük hayırdır diye. Herkes beklediği şeyi söylüyor kalpleri kötü işte Allah iyilerle karşılaştırsın takma canım
tarafından
Amin inşallah canim
0 oy
(163,443 puan) tarafından
her ailede var bu tipler
tarafından
Hem eşimin tarafı hem benim tarafim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ağızlarının payını ver ne koca burunlular:angel:

tarafından
İnsan olan laftan anlar bunlar Rabb'im akıl dağıtırken neredeydi merak ediyorum
0 oy
(1,908 puan) tarafından
He bosaniyorum rahatlarinizmi de gerizekalılar
tarafından
Valla canım nfret ediyorum daha dün bile Bir sürü arayan oldu teyzemler teyzemin gorumceleri
(1,908 puan) tarafından
Millet kafayı yemiş laf ariyo ne demişler düşmanı yakınında ara
tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 451 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aglayananne (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 310 göst.
28 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (1,952 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,681 soru

24,102,010 cevap

332,466 kullanıcı

...