+1 oy
324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Tirnak batmasi var hemde fenaa  dr dedi cekeriz  etini kazrz  daha tirnak cikmaz orda  .

AMA korktum kactim. 

Bugun videos  da pamuk koyuluodu denedim sadece batik yere bir nokta koydum tamamina  degil ama.canimdan can gitti 8,9 saattor sizliyor ;((

Nasil kurtulucam  ben bu  batiktan offf.

Ameliyat olamam korkuommmmm

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okuyunca olmayan tüylerim diken diken oldu ay içim bı hoş oldu
tarafından
Ayy ;((
Kimse uasamasin berbattt
-Reklam-
0 oy
(13,438 puan) tarafından
Brn kendim kurtuldum valla anlatiyim istersen
tarafından
Eee nasil kurtuldun peki
(13,438 puan) tarafından
Neler yapmadimki dedilerki iste senin gibi kaldir altina pamuk koy falan yok asla duzelmedi. En sonunda calisirken bi arkadasiminda ayni sekilde tirnagi batiyormus dediki ben kurtardim nasil yaptin anlatti sen yapamazsan ben yaparim dedi neler cektigini anliyrm çocuk ogrenmedi ayagimi temizledi. Allah razi oldan kurtardim.

Ne yaptik. Tırnagini asla kisa kesmeyeceksin hep etinden yukarda olacak ki ucu icerde kalmasin. Banyodan sonra ucu incecik dikis makaslari vqr bilirsin belki benim annemin var. Onu kenardan asagiya sokabildigim kadar sokuyorum ete birlestigi yere kadar. Sonra bastiriyrm tirnak çıt kesiliyor. Sonrada cimbizla o kestigim çekip aliyorum ordan. Kenar ete gelen yerler bosluk kaliyor yani. Orda tirnak olmuyor. Sonrada guzelce temizleyip yikiyorum. Kac senedir uzadikca tekrarliyrm. Banada cekim dedi doktor. Ben kendim kurtardim boyle asla batik olmuyor
tarafından
Yami hep batyo  sende bamyodan  sora oyke kesiyorsun  dimi
(13,438 puan) tarafından
Uzadikca batiyo uzamasida 3 haftadan fazlayi buluyor canim. Ama asla eskisi gibi agrili acili iltihapli olmuyor cunku birakmiyrm
tarafından
Ah ahhhhhh bende bi ara Kyle  yaotim en azindan 1 hafta rahatti sora dediler kesme daha da kurtulamazsib bende uzatm canm ckti
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Bende sağ baş parmagimdan çok çektim batık yeri nerdeyse tırnağımi yarısina kadar canim yana yana ağlaya ağlaya keserdim geri başlardı 

Tavsiye üzerine batikon ve teramisin krem aldım bı güzel kestim yine orayı 

Batikon şurup kremleyip kapattım sargı beziyle baya bı sure düzenli yaptım ama şükür rahatladım canım bı dene istersen 
(2,100 puan) tarafından
Benimde öyleydi kırmızı et görünüyordu canım zamanla tırnak çıktı ama uzatmadan kes ve batmadan hep kontrol et bende dün baktım gomulmeye başlamış batacak hemen kestim tamamen bitmiyor dikkat etmek lazım önlem alınca acımıyor artık şükür eskisi gibi değil
tarafından
Ya hep boyle yapcam ama asla sonra ermicek dimi, birde 1 tanesini gecen hafta kestim hemen dun yine acidi yeri baktim uzamis bile
(2,100 puan) tarafından
Canim acıma oluyor illaki normal tırnak boyutuna gelecek ama sonrasında dikkat etmek gerekiyor batmadan normal düz tırnağını keseceksin

Batik içe batmadan yani
tarafından
Insallah  lurtulurus ya
(2,100 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Annemler senelerdir çekiyor. Geçmiş olsun
tarafından
Saol o da mi ameliyat olmuo
(3,909 puan) tarafından
Gitmiyo doktora hiç
tarafından
Ah onunda vani simdi cook yaniodur:(
(3,909 puan) tarafından
Ya çok hemde tırnagini kesmek zulüm gibi spor ayakkabı hayatta giyemiyo
0 oy
(2,260 puan) tarafından
Ya cnm şu tırnak batması olayını ben çözemedim. Bunun için doktora da gittim. Şimdi batan yer ete mi gömülü? 
(2,260 puan) tarafından
Ya benim ki çok şükür böyle değil cnm. Çok geçmiş olsun. Benim sadece tırnaklarınmın yanında acı var
tarafından
Benimde basta oykeydi maalesef hamilelik dogum falan derken ne olduysa boyke oldu
Dr ne dedi sana

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 323 göst.
27 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 355 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
2 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hlyblg (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 583 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,831 soru

24,064,716 cevap

330,298 kullanıcı

...