0 oy
674 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba kızlar.uzun süredir fazla kilolarımdan şikayetciydim.hamilelik sürecimde de çok kilo aldım.kendim diyete başlayıp sürekli yarıda bırakıyordum.

Böyle olunca acaba etkili olur mu diye düşünsem de online diyete başladım.Çok şükür memnun da kaldım.2 ay önce 89 ile başladım.şu an 78 kg'yim.

Diyetisyenimle whatsaptan istediğimde iletişim halinde olduğum için motivasyonumu sürdürdüm ve şu anda da vermem gereken 18 kg daha var.hedefim 60 kiloya ulaşmak. Size tavsiyelerim günlük olarak hamurişlerini tüketmeyin.Bolca su için ve gün içinde hareketli olun.Motivasyon ve devamlılık sağlama konusunda diyetisyen yardımı almak da bende işe yaradi.kilo vermek isteyen herkes umarım hedefledigi kilolara ulasir.

Bu paylaşım altında diyet arkadaşlıkları da yapabiliriz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir şey sorabilir miyim ne kadar verdiniz diyetisyene? Birde nasıl bir diyet yaptınız bizimlede paylaşır mısınız?
(2 puan) tarafından
Diyetisyenime aylık 150 TL ödüyorum.
Diyet listem her hafta degisiyor.3 ana ögün 3 ara ogu seklinde
(143 puan) tarafından
diyetisyenin sosyal medyasi varmi
(2 puan) tarafından
Evet var.Isterseniz ismini gönderebilirim
(143 puan) tarafından
gonderirseniz iyi olur
(2 puan) tarafından
Gönderdim
-Reklam-
0 oy
(12,958 puan) tarafından
Bende vermek istiyorum 
(2 puan) tarafından
Siz de verirsiniz umarım ki
0 oy
(7,135 puan) tarafından

Beni anlatmışsın kız ben hiç ekmek hamur işi falan yemem cok nadir kek kurabiye falan. Su aşırı içerim saatte Kac bardak içtiğimi sayamam bile. Bi de cok hareketliyim oglum sayesinde oturma fırsatım olmuyor zaten diyet yapmıyormuşum da, haberim yokmuş :D

0 oy
tarafından
Böyle devam o zaman
0 oy
tarafından
Kizzz bize diyet listeninyollasana :)
(807 puan) tarafından
İyide diyet listesi kişiye göre olur onunki sana olmaz ki canm :))
tarafından
Biliyom kuzum şaka yapiyorum zaten:))
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Diyet listesi nasıl? 

Calıstıgım için vaktim olmuyor bu arada yağ analizi vs yapıldımı??
(2 puan) tarafından
Diyet listem her hafta yenileniyor.Benim beslenme düzenime uygun olması icin listeye
benim sevdigim besinleri ekliyor.mesela ögle yemeginde atıstırmalık seklinde sandvic tüketiyorum haftasonları yemek seklinde tüketiyorum.listeyi bana gore duzenliyor
Ben de çalışıyorum.bu sebeple hastaneye diyetisyene gitmek zor olurdu ve o sekilde sorularimi haftada bir kez sorabilirdim.
Bu sekilde istedigim zaman soruyorum maliyeti de hastaneye gitmekten daha uygun
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Diyet listesi atabikirmsn canm nasildi
0 oy
(35 puan) tarafından
Merhaba sizin adınıza çok sevindim.Bende 70 kg ile hamile kaldım şuan 23+5 iz 7 kg aldım doğumdan sonra hemen vermek istiyorum başka önereceğiniz şeyler var mı 
(2 puan) tarafından
Hamilelikte ve bebek emzirirken bebegin de ihtiyacı olan besinleri tuketin ve çok az besinle beslenirseniz sorun olur hamilelikte
(35 puan) tarafından
Haklısınız teşekkürler
0 oy
tarafından
Ben diyetisyen olmadan 3.5 ayda 19 kilo verdim cnm 98 kilodan 79 kiloya düştüm sabırlı ve kararlı olmak lazım tebrik ederim ❤️
tarafından
Ne yaptınız mesela

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 139 göst.
13 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aniskomhakli (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 681 göst.
0 oy
6 cevap 322 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde ozgekaya (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,466,865 soru

24,036,483 cevap

328,938 kullanıcı

...