0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Kira günü yine geldi çattı diğer ayında var ikş aylık kira o diyeceğiz maalesef birde zam yaptı 250 tl şaşırdık kaldık parada yok çalışmıyor eşim acaba kşra yardımı yapan yerler varmı ya neresi yapar nereye başvuru yapmam lazım hafta içini beklicem varmı bir bildiğinz

8 Cevaplar

0 oy
(1,475 puan) tarafından
Maalesef yok diye biliyorum cnm 
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm 250 TL zammı olur Allah aşkına bize hep 100 yaparlardı bu sene 50 yaptılar sagolsunlar . Böyle zamanlarda destek olucaklarina köstek oluyo bazı ev sahiplerii!!
(350 puan) tarafından
Nereye şikayet edebilirim acaba ki geçen sen ede 750 den 1000 yaptı birde içine hiç masraf yapmıyor benim bildiğim ev sahibi evin eksiğini yapar ondan sonra o kadar zam koyar
(6,848 puan) tarafından
Kira itiraz dilekçesi hazırlayıp dava açılıyor cnm.
(350 puan) tarafından
Anladım canım bi eşime sorayım o nedicek acep o ev yok diye sessiz kalıyor da neyse
(6,848 puan) tarafından
Taşınmak ta masraf cnm bu devirde yaşamak zor.
(350 puan) tarafından
Aynen öyle canım allah cümlemizin yardımcı olsun bu devirde çok zor
0 oy
tarafından
Sanmıyorum heryer pandemiden uçuyor zaten para yok kimse yardım etmez eşin neden çalışmıyor
(350 puan) tarafından
Balikçi kışında çok zor
tarafından
Yaa Allah yardımcınız olsun
(350 puan) tarafından
Sağol canım benim cümlemizin
0 oy
tarafından
250 zam ne demek Allah aşkına kıran kaç ki 250 zam yapıyor
(350 puan) tarafından
1000di canm bu ikinci senemiz bu evde iki senelik evliliğini evliyiz zaten ilk 750 di bi'şey demedik 1000 yaptı şimdide böyle
0 oy
(912 puan) tarafından
Ne biçim ev sahipleri var ya . Benim de kirada evim var Pandemi var diye zam yapmadım hiç . 250 TL nedir ya 
(350 puan) tarafından
Sorma canım sorma patlıcam ama ne zaman bilmiyorum hadi yaptin diyoruz benim bildiğim ev sahibi evin içindeki eksikleri sorar yapar o'ndan sonra koy dedim bi ilk girdiğimiz sene adam tuttu 50 tl verdi su alan yerleri sıvattı o kadar şimdi yine aynı
(912 puan) tarafından
Millette utanma yok . Ben arttirmadim üstüne bir sürü masraf yaptım prizler falan değişti tuvalette bir şeyler yaptırdım en az 500 TL harcadım . Ama kadın zor durumda arttirmadim kirayı
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Kira sözleşmesinde ne yazıyo zamla alakalı yerde ona bi baksana canım 
(350 puan) tarafından
Sözleşme imzalamadık ki can'ım
(3,460 puan) tarafından
O zaman dava açamazsın çünkü sözleşme olmadan oturmaniz bı kere yanlış, ispatlanamaz yani, hele kira elden veriliyorsa hiç ispatlanamaz, ev sahibine ceza bu yüzden kesilir,belki sizin için bile cezası vardır, nerde oturuyosunuz
(350 puan) tarafından
Elden veriyoruz kirayı bankadan sorunu varmış ev sahibinin muğla marmaris canım
0 oy
(9,610 puan) tarafından
E devlette kira yardımı başvuruları var canım i oraya bak ama vicdansizlik resmen ya 250 zam ne demek
(350 puan) tarafından
Sorma tatlım millet aldığına bakıyor napsınlar umrnlarında değil
(9,610 puan) tarafından
Sözleşmeniz  falan var mı canım varsa şikayet edebilirsiniz..bizim çoğu insanımız hep çıkarcı her fırsatı degerlendiriyolar şu zamanda yani olurmu o kadar zam valla Allah kolaylık versin eğer imkanınız varsa daha uygun ev bulamazmisiniz
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bulunduğun yeri belediyesine gidin belki yardm edr
(350 puan) tarafından
Hafta içi gidicem bi canım sorayim yinede

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minelbebek (9 puan) tarafından soruldu
0 oy