0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Merhabalar :-) kızım doğduğundan beri sleppy bezini kullanıyorum şu an 8 buçuk aylığına yakın ama farkettim ki bezini değiştirip açtığım zaman oralarini kaşımaya başlıyor . Bezini değiştirmek istiyorum ama başka kullanmadığım içinde bilmiyorum ne alicagimi önerebileceginiz bez var mı ? 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başlığını düzelt canım kapanır 
(41 puan) tarafından
Teşekkürler :-)
-Reklam-
0 oy
(835 puan) tarafından
Molfix al biz hep Molfix kullanıyoruz
(41 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Bimden kullanıyoruz başlığa bez hakkinda yaz 
(41 puan) tarafından
Değiştirdim teşekkür ederim :-)
0 oy
tarafından
Evet onu farkettim oglumda sleppyde aynisini yapti bimin bezine geri dondum o kasima huyunu bidaha yapmadi 
(41 puan) tarafından
Baya kaşıyor hemde kıpkırmızı oldu
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Bizde kızımda ilk aylar sleepy kullandık.Şimdi jenny & willye geçtik bim bezi hem ekonomik hemde pişik tarzi şeyler hiç olmadı benim kız 3 yaş olacak şu ana dek 2-3 kez pişik oldu.1 günde geçti kullanışlı bez yani öneririm :))
(41 puan) tarafından
(3,895 puan) tarafından
Sleepyde bezi hep nemliydi ne zaman poposunu açsam ıslak görüyordum.Bu bim bezi hem ucuz hem kaliteli.Poposu hep kuru aşırı altına yaptığı zamanlar sıcak havalarda toplasan 2-3 kez kızarıklık oldu dediğim gibi 1 günde geçti yani kullan derim :)
0 oy
tarafından
Önlem kullanıyorum ben memnunum gayet tavsiyede ederim 
(41 puan) tarafından
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Canm kasimasinda ki sebep kendini keşfediyor ondan olabilir benim kizim da altını açınca elini hemen oraya atıyordu bezden kaynaklı olduğunu sanmıyorum kızarıklık vs.olmuyorsa
(41 puan) tarafından
Oluyor canım o yüzden bezini değiştirmek istiyorum tahriş ediyor
(2,089 puan) tarafından
Prima al o zaman canm en iyisi
0 oy
(163,325 puan) tarafından
Prima primium care super bi bez ama pahali biraz migrosun miniees de cok guzel
(41 puan) tarafından
Olsun ya düzelsinde pahalı olsun
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Molfix alabilirsin canım 
0 oy
(145 puan) tarafından
Doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum şükür hiç kızarıklık olmadı
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Sleppy güzel.ama lastikle ri sıkıyor diye ben en sonunda evy baby sarı paketinden çok memnun kaldm cnm . Evyap shop satiyir bugün sepette 15 tl indirim var ben w kez sipariş girip 30 TL indirim kapıyorum
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Molfix kullanıyorum 13 aylık memmunuz
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Temiz içerikli bezlerden al canım sleepyde iyi ama şastik izleri oldu değiştirdik 

prima pure, molfix, baby turco doğadan,minies, goon, canbebe

Bunların hepsini denedim Bence bunların içinden en iyisi pure ama pahalı biraz goon denedik baglama sekli alıştıgımın biraz dışında baglayayım derken koparıyordum yoksa çok yumuşak güzel bi bez şuan baby turco doğadan kullanıyoruz en sevdiğim bu oldu puredan sonra 
0 oy
(3,725 puan) tarafından
17 aydır Molfix kullanıyorum memnunum 
0 oy
tarafından
Ben oğlum doğdu doğalı evy baby kullanıyorum gayet memnunum  canm . Bir ara eşim evy baby bulamamış Molfix almis oğlumun poposu mahvoldu pişiği geçtim artık kanamaya başladı ne ilaç surduysem fayda etmedi  hemen gidip evy baby aldım bir iki güne iyioesti çok şükür sanırım cildi alışmış başka bez iyi gelmiyor sende eğer hiç degistirmediysen bezini onunda cildi alışmıştır
(41 puan) tarafından
Hiç değiştirmedim ama şu an kaşıntı yapıyor değiştirmek zorundayim şu an
tarafından
Anladım canm inşallah ters bir etki yapmaz bebişe
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bimin bezi güzel 
0 oy
tarafından
Ben BİM'in Jenny willy bezini kullanıyorum çok güzel , hem uygun hemde güzel 
0 oy
(921 puan) tarafından
Molfix sleepy ve bimin bezinden cok memnun kalmistim benn hangisi denk geliyorsa ondan aliyordum hicde pisik felan sikintisi yaşamadim

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 616 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 996 göst.
11 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem48300 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 215 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Besteninannesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 556 göst.

Kategoriler

1,468,295 soru

24,056,308 cevap

329,924 kullanıcı

...