0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Bebeğim bugün kafa üstü betona dustu üzerinde 3 buçuk saat geçti uyutmali miyim artık uyku saatini çok geçti ne yapmam lazım uyandirayim mi gece kaç saatte bir 

2 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Hastaneye getirdiniz mi
(2,606 puan) tarafından
Ah ah aynen götürelim dedim gerek yok dedi bak sebeklik bile yapıyor dedi götürmedi düştüğünde de en fazla 2 dakika filan ağladı başına filan heryerine dokundum acıma varmı diye acıya dair belirti yok oyun oynadık dans etti yani günlük ne yapıyorsa aynı şekilde devame tti keyfi yerindeydi 3 buçuk saatimiz doldu uyutayim artık diyorum ama gece uyandırması miyim
(7,617 puan) tarafından
Gözlerinde göz altlarında tuhaflik yoksa uyut yaziktir
(2,606 puan) tarafından
Gözlerinde yok göz altı da uykudan uyanmıştı kısa süre önce uyku şişi vardı sadece morluk vs yok
(7,617 puan) tarafından
Uyut allaha emanet ederek
(2,606 puan) tarafından
Duayla uyuyacam dualar okuyacak rabbim onu korusun elden bişey gelmiyor maalesef düşme illaki oluyor insanla bişey olmaz dua edin ne olurrr
-Reklam-
0 oy
(777 puan) tarafından
Canım kafasının üstüne düştüyse doktora götürseydin Allah korusun bişey olsa...kaç aylık bebeğin?
(2,606 puan) tarafından
19 aylık eşim gerek yok deyip durdu koltuktan ters düştü kafasının üstüne düştü sanırım yan tarafına oturmuştu geriye düştü
(777 puan) tarafından
Canım me desem bilemedim.benim içim rahat etmez doktordan duymadan ama tabi sen bilirsin
(2,606 puan) tarafından
Ya bende öyle düştüğünden beri sanki beynim durmuş bişey düşünemiyorum kalmışım öyle ağlayıp durdum hep eşimde bişey olmaz bak iyidir filan deyip götürmedi için içimi yiyor gece kaç kez kalkar uyandirirm heralde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
+2 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
3 cevap 330 göst.
0 oy
1 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,493,576 soru

24,402,629 cevap