0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
35 günlük bebegm. Hem emziriyorum hem mama veriyorum.  Günde 4 kez mama veriyorum . Zararı olacağını düşünmüyorum.. sütü olmayıp   bebegini sadece mamayla besleyenler ne kadar araliklarla veriyosunuz mama?? Cok merak ettim.. 4 kez 2-3 saat arayla mama veriyom sabah öğlen aksam gece. Saniyorum cok verdim . Halbuki sadece mama yiyen bebisler var.    Aydınlatır mısınız beni.   . Biberonu elimde gören diyo mama verme alışmasın ölsünmü aclıktan sinir oluyorm ya vallahi. 

5 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Gece ne yapıyorsun peki emziriyor msn 
tarafından
Süt sağma makinem yok.. cokda pahalılar ya suan alamam cnm.  Elimle sagamam dimi
(4,875 puan) tarafından
El pompası  alabilirsin onlar çok uygun .
Sağabilirsin  tabiki elinlede.  Ben beceremdigim için arada pompa ile çekiyorum 10.liraya almıştım
tarafından
Cnm isini görüyor mu peki el pompası. Bazıları diyo o pek çıkarmıyor sütü . Eger ki memnunsan bende alırım
(4,875 puan) tarafından
Ben gayet memnunum aslında.  
Ama sen yinede süt  yapacak şeylerde tüket  bol.bol  inşallah çok sütün olurda mama vermek zorunda kalmazsn cnm
tarafından
Insallah insallah cnm ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakma sen onlara benim hiç sütüm olmadı hep biberon verdim sütüm yok diye mama da vermiyim mi yani hey allahm
tarafından
Ee yani canım şu milleti takmıycam desemde takıyorum .. kac saat aralıkla veriyon canim. ??? Bide kabız oluyormu surekli verince
tarafından
Benimki 7 aylık oldu 1.5 2 saatte bire verirdm ama şmdi yemektee yiyor
tarafından
Ayy bizde o yemek yeme dönemine gelebilseydik insallah :)
0 oy
tarafından
Zaten istemezse ittirir o diliyle. Bende hem süt hem mama veriyorum. Karni toksa almiyo zaten mamayi
tarafından
Canm kac ml  mama veriyon memeden sonra
tarafından
Kuzum benim kizim 120de anca doyuyo. Kendi sütüm sagiyorum arada bazen 60 anca oluyo bazen 90. Bende duruma göre mama veriyrm
tarafından
Heee anladim canım benim.  . Bi sekilde bebislerimizi doyuruyoruz allahn izniyle.  . Cok stres yapiyodum mama veriyom diye. Çünkü elalem cok laf etti lohusa olunca cok kafaya taktım
tarafından
Parasini onlar mi veriyo boşver. Zamanında inek sutuyle buskivi veriyolarms mama diye. O bebeklere bsey olmadiysa bizimkine hic olmaz
tarafından
Vala ya sanki onlar karşılıyor.    Ağzı olan konusuyor çenesi düşük seyler
0 oy
tarafından
Günde 7-8 kere 2 buçuk üç saat arası 90-100 ml falan veriyorum sadece mamayla besleniyo
tarafından
Kuzum illa kutuda yazdigi gni.olmaz benim kizim hem sut hem.mama toplam 120 cc iciyo 2 aylik
tarafından
Benim bebisimde cok boğazlı ya hic geri tepmiyor cok versem içer:) p.tesi bizimde kontrolümüz bakalim doktorumuz ne dicek
tarafından
Benimki hic kilo almayinca gasrtoenteroloji doktoruna gittik. Her emzirmeden sonra aldigi kadar ver 30 60 90 deme ittirene kadar ver dedi.
tarafından
Benim bebeğimde öyle versem içer ama vermiyorum mama anne sütüne göre daha çok şişirdiği için dikkatli olmaya çalışıyorum
tarafından
Kilosunu guzel alıyosa sknti yok
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Kiz bnm bebegim sarilik oldu sütüm de fazlaydi cok *** *** da emziriyodum ama gecmedi bir türlü meger sutumden gciyomus sarilik yavruma. Doktor mama ver 1 öğün emzirme dedi ona bile laf ettiler. Haftada 2 3 gün 1 öğün mama veriyodum oyle atlattik sarılığı
tarafından
Ben bol bol emzirdikce atlatmıştık sarılığı canm iyi şükür sizde atlattınız
(2,557 puan) tarafından
Sütümden geciyomus sarılık o yuzden ne kdar emzirsemde gecmedi mamayla geçti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hosmerim (3,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 582 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
25 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,162 cevap

336,805 kullanıcı

...