0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bimde satılan bebekler için devam sütü oluyor ya bbeklerinize iciriyormusujuz benim kız 1 yaşına yeni girdi bı alayım dedim bugün ilk defa icirdim şimdi uyudu merak ettim bende veren varmı sorun olurmu 

4 Cevaplar

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Benim oğlum 15 aylık oldu Ben hala formül mama veriyorum artı süt veriyorum 1 buçuk yaşında keserim diye düşünüyorum dün öylesine şoktan aldım 1+ yaş üstü devam sütünden 500 gramlık olan 3 buçuk TL idi severek içti tokta tutuyor galiba 
(2,481 puan) tarafından
Gelişimi iyi olan çocuk hastalanmaz kolay kolay canım hatta dişi bile rahat çıkarır benimki öyle oldu 16 tane dişimiz oldu maşallah zorlanmadık yani havucunu filan bol ver diş çıkarıyorsa soğan, sarımsak kaynat öyle zamanlarda suyunu içir doğal antibiyotik
tarafından
Cok şükür kolay çıkardı benim kızda anlamadım nasıl çıktığını bile ard arda bı baktım patlamış 8 tane disi çıkmış şuan sadece iştahsızlık var biraz zordan ağzına tepiyom kız :) şimdi çorba yaptım karnıbahar havuz brokoli sarımsak soğan kaynattim robattan çektim küçük kavanozlara koydum cnm
(2,481 puan) tarafından
Çok güzel şifa olsun bebişe bizimkinin de iştahı yok sabah sadece süt istiyor onun dışında hiç bişey almıyor ağzına çorba tarzı şeyleri zaten sevmiyor kaşık mama veriyordum kestim şimdi onun yerine öğlen meyve yediriyorum akşamları zaten bizle yemek istemiyor bir süredir napacağımı şaşırdım vallahi
tarafından
Brokoli çorbası filan denesen benimkine yaptım içti bugün sevdi
(2,481 puan) tarafından
Hiç denemedim çorbasını haşlayıp zeytinyağı. Sarımsak, limonla sosluyorum yemiyor ama bir deneyim bakalım haftaya alim de ama içmez sanmıyorum suyunu biberonuna koyuyorum içiyor ama kaşıkla çorba içmeyi sevmiyor niyeyse beyfendi
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Bn veryrum Cnm devam sutude inek sutude farketmiyr
(184 puan) tarafından
Başta babaya yetmiyor süt;)
tarafından
Nasillll kız baba da mı süt iciyo
(184 puan) tarafından
Canım bide bebeğine kilo aldirck tarifler denee gece yatmadan önce ver 1 ay dene baklm
(184 puan) tarafından
İcmezmi ;)
tarafından
Hadi canım ben şok hahaahha:)) kız eşinin sütlere calsiiyo ya maaşı sütlere gidiyooo hahaha:)
0 oy
tarafından

Yoo niye sorun olsun ben a101 den alıyorum 50 tane falan pipetli olandan milkten yazıyo üzerinde benimkide 1 buçuk yaşında ama ben artık azalttım sadece gündüz 1 kere birde gece yatarken veriyorum 

(1,585 puan) tarafından
Canım ben aldım bugün normal sevmedi cicibebe koydum içti günde kaç defa veriliyor
tarafından
Ha iyi bari cnm su katmadan veriliyo dimi?
tarafından
Evet su konulmuyo canım onun içine zaten hazır süt ısıt ver
tarafından
Anladım cnm bnde ilik yapıp verdim
0 oy
(834 puan) tarafından

Benim kizim icmiyor migdesini bulandiriyor bögürüyor oyuzden inek sutu ek gidayla gdyz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 383 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 146 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 363 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 477 göst.