0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (656 puan) tarafından

17.5 aylık oğlum var ve hamileyim bebek battaniyesi yapmak istedim ilk defa yaptım önceden lif filan yapmıştım ama bunu ilk defa yapıyorum 

Başka ile yapıp duruyorum elim alışsın motife diye sizce nasıl olmuş ilk denemeye göre 

Birde bebek battaniyesi için kaç motif olması gerek sizce 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eline saglik canım güzel olmuş daha basit motiflerde var eğer zorlanıyorsan
(656 puan) tarafından
Bu da çok basit kuzum elin alıştıktan sonra Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım

(656 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
(301 puan) tarafından
Aynısını lif iki değil de yün ipler varya ondan yaptım sade beyaz sonra ortalarına sarı çiçek aldım yapıştırdım terzide astar çektirdim kenara dantel diktirdim çok güzel oldu boyut aynıdır çünkü ilk bende böyle bu ipten yaptım 9 a 9 çıtır yaptım ben 1 metre kare oluyor 
(656 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum bende öyle yapayım o zaman
0 oy
tarafından
Cok guzel ama lif ipiyle degil de bebe yünü iple yapsan daha düzgün daha tok durur nako elit baby ile yaptim ben
(656 puan) tarafından
Ya hiç aklıma gelmedi o çirkin mi durur lif ipi
tarafından
Çirkin Durmaz belki ama dediğim ipler battaniyeye daha uygun düşüyor bir tane ip alıp dene istersen hangisi daha hoşuna giderse
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Canim bak sana bi tavsiye verim son gectigin beyaz yer varya orası gevsek duruyor daha sık yapmaya calis hatta her kenarda iki tane eksik yapabilirsin sıkıştırmak için yoksa eklemeye başladığın zaman battaniye güzel olmaz çok gevsek durur 
(656 puan) tarafından
Kuzum bunu öylesine elim alışsın diye yapıyorum modele daha yapacam ipte başlamadım elim iyice alissin diye yapiyorum Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 175 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
28 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenigelin_anneadayi (291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 447 göst.
3 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Havin06 (3,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 286 göst.

Kategoriler

1,477,099 soru

24,178,313 cevap

336,222 kullanıcı

...