0 oy
574 göst.
Diğer kategorisinde (3,687 puan) tarafından
Kızlar öncelikle hayırlı cumalar herkese .

Kusura bakmayın sorduğum soru için nerede okusam doktorlar diyor ki sadece su ile taharetlenmek gerek yoksa surdugumuz seyler nekadar da guvenilir olsa yararli bakterileri öldürüyormuş ve enfeksiyonlar daha çabuk girebiliyormuş  ama ben öyle hiç rahat edemiyorum dün cok kaşıntım vardı okadar dikkat etmeme rağmen sanırım kaptim bakterileri ya siz ?

10 Cevaplar

0 oy
(187 puan) tarafından
Dogrusu ozel bolgeye  sabun dus jeli surmemek gerekiyor ic camasiriyla yikan canim ama sabun ve dus jeli surmek enfeksiyon ve kasinti yapiyor
-Reklam-
0 oy
(390 puan) tarafından
Canım bende öyleydim ama çok fena enfeksiyon kapdım sabunlardan bebek şampuanı ile kendimi taharet ederdim. Hamilelikte çok fena enfeksiyon sorunu yaşadım sonra doktor sadece su dedi ve değerlerim de azalma olmaya başlamıştı. 
(3,687 puan) tarafından
Evet ben bir şey aldim uzerinde jinekologlar tarafından onaylandı yazıyor ama yinede kimyasal sonuçta peki su yeterince temizliyor mu zannediyorum ki ben hiç rahat hissedemem
(390 puan) tarafından
İyice gıkafığın zaman bence oluyordur valla diğer türlü çok zor
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Oyle amaa suyla ne kadar temiz hissedebilir ki insan kendjni ben sabun kullanmadan rahat edemiyorum 
(3,687 puan) tarafından
Aynen bende öyleyim hiç denemedim daha ama su yani nekadar temizleyebilir anlamıyorum
0 oy
tarafından
Sabun cok zararli ilerde hamile kalmani bile engelleyebilir. Genitalin ic kisminida kesinlikle yikamaman gerek orasi kendini temizliyo zaten. Ama enfeksiyon kaptiysan trovozol krem kullan yada sirkeli su ile taharet yap baska bisey kullanma canim drlar hakli
(3,687 puan) tarafından
Yok çok fazla iç kısıma getirmemeye çalışıyorum jinekologlar tarafından onaylandı yazan bir jel aldim ama genede dün kaşıntı ve akıntı oluyor
tarafından
Bunun icin krem kullanin bence jel degilde
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Ben gyna ısımlı bı genıtal bolge temızleyıcı kullanıyorum fresh hıssettırıyor
0 oy
(783 puan) tarafından
Sadece su olmali dogru 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Aynn dogru zaten kendini temizleyen organ su yeter tuy dokucuyu bile surme hassas yer 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Aynen oyle canim sadece su. Cunku genital bolge cok hassas malum vajinal aciklik var ve bu bolgenin kendine ait bir florasi ve ph i var. Zaten kendini temizleyen bir bölge. Kullanacagin islak mendil jel sabun vs bu florayi bozuyor ve ph dengesini degistiriyor. Hatta yetiskinlikte degil yeni dogan kiz cocuklarinda da bu bolgeyi cok silmeyin temizlemeye calismayin diyorlar cunku yapisiklik olusma ihtimali yuksek oluyor zaten kendini temiz tutan bolge. Hatta vajinal dpgumun avantajlarindan biriside bu bebis bu yararli bakterilere maruz kakiyor vajinal kanaldan gecerken. Boyle kendini temizlemeyen bolge olsaydi bebis oradan cikmazdi :)
0 oy
tarafından
Cok rahat edemiyosan sirkeli suyla yikayabilirsn canim. Hem enfeksiyonlara karşı korunursun
0 oy
tarafından
1 litre suya yarim çay bardağı sirke köy elma sirkesi iç.. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 108 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sydatur74 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 435 göst.
8 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 412 göst.