0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bobrektekı taş mesaneye mı ne dusmus ıdrar yolundan atılamıyor o endoskopi midir nedir o olacakmıs onunla idrar yoluna gırılecek amelıyatla yanı hıc olan var mı nasıl oluyor emzırıyorım ne yapmam lazım

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok geçmiş olsun canım
tarafından
Sagol canım
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Sistoskopi aşırı basit lokal anesteziye bile gerek duyulmayan bir girişim. En fazla idrarda yanma olur bir de ağrı kesici verirler. 
tarafından
Insallah canım ya kucuk taslar aslında stent takılmıstı bobrege bır senedır cekıyorum pislik doktor stentı cok şiddetli cektı stentten dusen taslarmıs ve bır daha hıc bakmadı bıle ultrasonda anestezı verılecek de nasıl bır ıslem uyusturulacam uzun surer mı kı o dedıgın ya
tarafından
Doktora soramadım cok kalabalıktı cok ılgılı bır doktordu ama hastane sıkıntılı yanı bızımle konusuyor ıcerde hasta dalıyo dınlıyo adam kızdı falan onlar yuzunden bır turlu bır dey anlamadım ve gercekten devlettekı doktor daha ıyıymıs kac ozel doktora gıttım ya ozeldekı aynı seye 2400 tl ıstedı vazgectım
(13,312 puan) tarafından
Yaptırmadım ama çok yaptıran var etrafımda ve o bölümde çalıştım. Basit yarım saat falan sürer. Sonda takmak gibi onu biliyorum
tarafından
Sagol canım ınsallah hemen eve gonderırler bebegım bensız durmuyor sutumude sagacam zaten bakalım nasıl olacak hastane evımın karsında zaten soylerım doktora eger yatıs verırse hanı gözlem amaclı soylerım acil bır sey olursa uzak degıl

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 112 göst.
5 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glsn (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
0 oy
5 cevap 490 göst.
23 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervetrm (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 310 göst.

Kategoriler

1,505,289 soru

24,574,596 cevap

362,137 kullanıcı

...