0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hergun temizlik yapiyorum cesit cesit deterjan koku kullaniyorum ama evin icinde hep bi agir koku var n kullanicam fikir verin camasirlarimda ayni ayni birsuru yumos koyuyorum islakken kokuyo kuruyunca koku yok oluyor neden acaba ya surekli oda spreyi yumusatici sıkıyorum eve amma yine koku yok oluyor 

4 Cevaplar

0 oy
(1,104 puan) tarafından
Duvarlarda rutubet olabilir mi bi dolapların arkasına falan bak çamaşır makinana da 1 tane bulaşık tableti ar en yüksek sıcaklıkta yıka kir birikmişse açar 
tarafından
Yapiyorum yaptim yok rutubet gecen sene boya yaptik kiraciyiz acaba evin kendi kokusumu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oda kokusu sprey çamaşır yumuşatıcı bunların hepsi birbirine girerse tabiki ağır koku olur. Duvarlara yapısır ne yaparsan yap girmez. Evi sildikten sonra havalandırma yapılmali ve yerlere ağır kokular surulmemeli
tarafından
Yok hepsini bir kullanmiyorum tabi yani demek istediqim temizlik yapiyorum ama yok oluyor
tarafından
Benim yazacaklarımi yazmışın cnm bı art benden. ❤️☺️
tarafından
Teşekkür ederim :)
tarafından
Hayalim. Belki evin kendi kokusudur limonlu güllü naftalinler eve asabilirsin. Veya araba kokusu alıp birkaç koseye koyabilirsin
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Canm evi iyice havalardır belki duvarların nem alıyordur çamaşır makinada makina temizleyici kullan bi yada boş çalıştır 
0 oy
(865 puan) tarafından
Eve bu kadar kimyasal doldurma bence. Ağır koku oluyorsa havalandir her gün 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 351 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
1 cevap 158 göst.
0 oy
6 cevap 230 göst.